Календар подій

30.04.2018 – 6.05.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
30.04.2018

Збірна НУБіП України срібний призер змагань з настільного тенісу серед ЗВО Голосіївського району

30 квітня 2018 року

     Вітаємо збірну команду професорсько-викладацького складу НУБіП України з настільного тенісу із зайнятим 2 місцем на змаганнях ЗВО ІІІ-ІV рівня акредитації, які розташовані на території Голосіївського району Києва. 

Практичне навчання студентів – наближення майбутніх фахівців до аграрного бізнесу

30 квітня 2018 року

     Виїзний практичний семінар на базі фермерського господарства «Тетяна-2011» ТМ Zinka (с. 

Навчання на факультеті аграрного менеджменту відкриває можливості для отримання подвійних дипломів!

30 квітня 2018 року

     Закінчуючи своє навчання у 2017 році, на бакалавраті за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», ми почали роздумувати над подальшою долею навчання на магістратурі, тому відвідали зустріч в НУБіПі з деканом факультету економіки та менеджменту  

Майстер-клас для майбутніх фахівців з німецько-українського перекладу

30 квітня 2018 року

     Одним із найкращих способів набути практичних умінь і навичок із майбутнього фаху є активна участь студентів у майстер-класах. 

В НУБіП пройшов етап водного конкурсу Stockholm Junior Water Prize для школярів з усієї України

30 квітня 2018 року

     З метою підвищення ефективності та якості наукових досліджень, підтримки зв’язків у науковій галузі серед шкільної молоді України та покращення проведення наукових досліджень, представлення, обговорення та використання результатів досліджень, а також в рамках профорієнтаційної роботи на факультеті з 

Вівторок
1.05.2018

Екологічне виховання: посади дерево любові заради щастя і добра…

1 травня 2018 року

     У середній школі с. Пшеничне, Васильківського району, Київської області вперше був започаткований захід під цікавою назвою – «Посади дерево любові заради щастя і добра». 

Визначено переможців з підтягування на перекладині

1 травня 2018 року

      25 квітня 2018 року в гуртожитку № 5 проходили відбіркові змагання з підтягування на перекладині серед чоловічих команд в рамках Спартакіади гуртожитків НУБіП України. 

У Ніжинському агротехнічному інституті обрали Містера та Міс НАТІ-2018

1 травня 2018 року

     25 квітня в Ніжинському агротехнічному інституті відбулася найграндіозніша і найочікуваніша подія весни – конкурс краси і талантів «Містер і Міс НАТІ-2018».  

Співробітники Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК активні учасники круглого столу з питань регіональних концепцій щодо санітарних та фітосанітарних заходів та сприяння експорту сільськогосподарської продукції

1 травня 2018 року

      Співробітники УЛЯБП АПК (Колесникова Т., Сороколєтова К., Лось О.) прийняли активну участь у Круглому столі з питань регіональних концепцій щодо санітарних та фітосанітарних заходів та сприяння експорту сільськогосподарської продукції. 

Середа
2.05.2018

Ректорат: дієва система студентського самоврядування в гуртожитках, весняна екзаменаційна сесія і якість навчально-методичної літератури

2 травня 2018 року

     2 травня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Оскільки детальний аналіз діяльності за квітень і планування на поточний місяць провели минулої п’ятниці, то сьогодні ректорат зосередився на нагальних поточних питаннях. 

Краматорськ - ми єдина Україна! Факультети землевпорядкування і тваринництва та водних біоресурсів вітали родини школярів з Краматорська

2 травня 2018 року

     Травневі вихідні сприятливі до яскравого проведення дозвілля, екскурсій різноманітними куточками України. Саме так вирішили родини школярів ЗОШ № 3 м. 

Магістри-біотехнологи Михайло Красюков та Аліна Сікорська - призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з філософії

2 травня 2018 року

Студенти-магістри факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Михайло Красюков та Аліна Сікорська стали призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з філософії та були нагороджені дипломом ІІІ ступеня Міністерства освіти та науки Укр 

Поєднання практики та теорії: в університеті пройшла міжнародна науково-практична конференція «Автомобільний транспорт та інфраструктура»

2 травня 2018 року

      В університеті завершила роботу міжнародна науково-практична конференція «Автомобільний транспорт та інфраструктура». 

Олена Кучерява – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економічна кібернетика»

2 травня 2018 року

     26-27 квітня у Львівському національному університеті імені Івана Франка проходив Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Економічна кібернетика». 

Як уникнути втрат врожаю на полях із мікрозападинами: порада науковців НУБіП

2 травня 2018 року

     Колективні дослідження фахівців кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І.Мартиненка – далі АРС (доцент Комарчук Д.С.), кафедри загальної екології і безпеки життєдіяльності (професор Стародубцев В.М. 

Ігор Прасол – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

2 травня 2018 року

      На базі Національного університету харчових технологій пройшов Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», участь у якому взяли студенти 26 вишів. 

Аліна Левченко – призер ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Соціальна робота»

2 травня 2018 року

      Другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Соціальна робота» пройшов на базі Ужгородського національного університету. Свої роботи на нього подали 84 студенти з усієї України. Після жорсткого відбору до Ужгорода прибуло зо два десятка студентів із 16 вишів. 

Перший випуск Стартап школи НУБіП України: від стартап проекту до успішного інноваційного бізнесу

2 травня 2018 року

     Здається нещодавно в університеті було відкриття «СТАРТАП ШКОЛИ НУБіП України», п’ятої за ліком в Україні. 

Бережанський агротехнічний коледж гостинно відчинив свої двері перед майбутніми абітурієнтами

2 травня 2018 року

     27 квітня 2018 року Бережанський агротехнічний коледж гостинно відчинив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками. 

Четвер
3.05.2018

Стан виховної роботи та шляхи її покращення

3 травня 2018, 15:30

     03 травня 0 15.30 в корпусі № 3, ауд. 309 відбудеться нарада «Стан виховної роботи та шляхи її покращення» із заступниками деканів / директорів з виховної роботи та представниками структурних підрозділів студентського містечка НУБіП України.  

Кафедра аграрного консалтингу і туризму провела онлайн-курси підвищення кваліфікації сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників

3 травня 2018 року

     Кафедра аграрного консалтингу і туризму ННІ післядипломної освіти вперше провела онлайн-курси підвищення кваліфікації сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників Сумської області та Житомирського національного агроекологічного університету.     Програма курсів включала широкий спек 

Оголошено конкурс на заміщення посади декана агробіологічного факультету

3 травня 2018 року

    НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИоголошує конкурс  

Молоді вчені НУБіП України вчетверте обговорили актуальні проблеми наук про життя і природокористування

3 травня 2018 року

     25-27 квітня 2018 року за наказом ректорау стінах нашого університету відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя і природокористування», присвячена 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Професор Сергій Зібцев про проблеми лісів в зоні відчуження на радіо НВ

3 травня 2018 року

     26 квітня 2018 року Сергій Зібцев – керівник Регіонального східноєвропейського центру моніторингу пожеж НУБіП України – гість авторської програми Дмитра Сімонова та Юрія Пустовіта «Академія наук» на Радіо НВ. 

Нові можливості реалізації інтелектуального потенціалу вчених університету – науково-експертна діяльність

3 травня 2018 року

      Реалізуючи місію університету у суспільному житті країни, як дослідницької інституції, що створює, систематизує, зберігає й поширює сучасні наукові знання для покращення якості життя людей; забезпечує підготовку здобувачів вищої освіти європейського і світового рівня, інтелектуальний та особистісний розвиток, відбулася робоча нарада щодо органі 

Наводимо лад: в гуртожитках запроваджується нова система організації діяльності студентського самоврядування

3 травня 2018 року

     3 травня 2018 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада, присвячена системі організації діяльності студентського самоврядування та підтримки виховного процесу в гуртожитках. 

Гуманітарії організували свято весни і поезії

3 травня 2018 року

     3 травня 2018 року в блакитній залі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася презентація збірки під назвою «Мудрості від Максима Рильського» — проекту родинного фонду Максима Рильського «Троянди й виноград». 

Переможниця Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук стане технологом з виробництва і переробки продукції тваринництва

3 травня 2018 року

     Щороку у Києві проходить III етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук. Цього разу конкурс відбувся (19-23 квітня) для всіх наукових відділень Малої академії наук України одночасно. 

Анна Шкіринець – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Право» в Національному університеті «Одеська юридична академія»

3 травня 2018 року

     На підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 10 жовтня 2017 року № 1364, Національний університет «Одеська юридична академія» призначено базовим вищим навчальним закладом для проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Право» та «Міжнародне пр 

П'ятниця
4.05.2018

Практичні заняття на виробництві – покращення практичної складової підготовки фахівця на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

4 травня 2018 року

     Галузь тваринництва забезпечує споживачів різноманітною продукцією, яку отримують від сільськогосподарських тварин різних видів. Останнім часом на ринку з’являються нові продукти високої якості і з гарним смаком. 

Наполеглива праця принесла визнання на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки»

4 травня 2018 року

      З 59 робіт, які брали участь в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки» в Дрогобичі, була робота студентки магістратури спеціальності «Освітні, педагогічні науки»  

Юрій Кайденко і Олексій Леляк – призери IV Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Електромонтажник – 2018»

4 травня 2018 року

   У Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. 

До 120-річчя університету працівники бібліотеки провели День кафедри рослинництва і кафедри землеробства та гербології

4 травня 2018 року

   До 120-річчя університету працівники інформаційно-бібліографічного відділу наукової бібліотеки з 2 по 4 травня 2018 року організували День кафедри рослинництва і кафедри землеробства та гербології, які теж мають 120-ти річну історію. < 

Субота, неділя
5-6.05.2018

Студенти факультету ветеринарної медицини – переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ветеринарна медицина»

5 травня 2018 року

24-26 квітня 2018 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ветеринарна медицина», який другий рік поспіль проходив на базі Подільського аграрно-технічного університету. 

Професор Віталій Недосєков на 4th Middle East, Eastern Europe, Central Asia and North Africa Rabies Expert Bureau: Елімінація сказу людей та тварин реальна – час діяти зараз, необхідно лише об’єднати сили

5 травня 2018 року

У французькому містечку Верье-дю-Лак з 23 по 25 квітня 2018 року проходило Засідання Бюро експертів зі сказу представників Середнього Сходу, Східної Європи, Центральної Азії та Північної Африки (MEEREB) - 4th Middle East, Eastern Europe, Central Asia and North Africa Rabies Expert Bureau, який організовує Фонд Мерье (Fondation Mérieux)  L 

Перше загальнокомандне місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з Ветеринарної медицини - в активі НУБіП!

5 травня 2018 року

26-27 квітня 2018 року на базі Одеського державного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 21 – Ветеринарна медицина. 

Студенти-економісти взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту»

6 травня 2018 року

Наприкінці квітня пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» серед студентів закладів вищої освіти. В творчому змаганні взяли участь представники закладів вищої освіти з різних регіонів України – загалом близько 150 студентів спеціальності «Облік і оподаткування». 

Dream Big Think Big – зустріч студентів факультету аграрного менеджменту з Ольгою Трофімцевою, заступником міністра аграрної політики і продовольства України з питань європейської інтеграції

6 травня 2018 року

     2 травня 2018 року на факультет аграрного менеджменту завітала його випускниця, а нині заступник міністра аграрної політики та продовольства України, д-р аграрних наук Ольга Трофімцева. 

Легкоатлети Заліщицького агроколеджу – срібні призери Всеукраїнських спортивних ігор

6 травня 2018 року

     У кінці квітня в місті Умань пройшли Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації з легкоатлетичного кросу. Вдало виступили студенти ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. 

Чернишов Даніїл, Горбарчук Віталій і Рачинський Михайло призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання»

6 травня 2018 року

     У Запорізькому національному технічному університеті з 24 по 27 квітня 2018 року було проведено ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання» серед вищих технічних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook