Календар подій

16.04.2018 – 22.04.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
16.04.2018

«Голосіївська весна–2018». День перший фото

16 квітня 2018 року

     Про те, що незабаром в НУБіП розпочинається «Голосіївська весна», мабуть, і оголошення давати не треба: тільки-но з раннього ранку до пізнього вечора в актову залу щогодини, як мурахи, збігаються галасливі студенти, які вже дорогою співають і підтанцьовують, – це сигнал швидкого почат 

Делегація НУБіП на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком в Луїзіані (США) бере участь у Симпозіумі ректорів Вишеградської Асоціації університетів

16 квітня 2018 року

 16 квітня 2018 року на базі сільськогосподарського центру Луїзіанського університету (США) розпочав роботу ІІ Симпозіум ректорів Вишеградської Асоціації університетів. Темою зустрічі стала диверсифікація доходів і підтримка приватного сектору, успішні приклади їх впровадження. 

Англійський розмовний клуб програми «Leadership. Rise-up. Future leaders of Ukraine» продовжує свою роботу

16 квітня 2018 року

     16 квітня 2018 року за ініціативи гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри романо-германських мов і перекладу відбувся семінар «Рішення, що визначають особистий успіх» у рамках неформального англійського розмовного клубу в межах програми для лідерів “Leadership. Rise-up. 

Студентка Марія Корень – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Лісове господарство»

16 квітня 2018 року

     Студентські наукові роботи, які виконуються в ННІ лісового і садово-паркового господарства, традиційно високо оцінюються як вагомий внесок у розвиток наукового потенціалу досліджень лісової галузі. 

Ректорат: зустрічаємо випускників технікумів і коледжів, готуємося до проведення олімпіад і відзначення ювілею університету

16 квітня 2018 року

     16 квітня 2018 року відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін зауважив на основних напрямках, яких буде зосереджуватися робота адміністрації цього тижня. 

Названі переможці спартакіади студентів з настільного тенісу в командному та індивідуальному заліках

16 квітня 2018 року

     Завершилися змагання спартакіади студентів НУБіП України з настільного тенісу, що проходили в два етапи. 3 та 5 квітня відбулися попередні змагання. Формат змагань був наступним: факультети виставляли по 6 учасників – 2 жінки і 4 чоловіки. 

Філософія сушіння деревини: зустріч студентів-деревообробників із представниками австрійської фірми «Mühlböck»

16 квітня 2018 року

 11 квітня відбулася зустріч студентів кафедри технологій та дизайну виробів з деревини із Теодором Ванічеком – професором, директором фірми «Mühlböck» (Австрія), яка сьогодні є провідним виробником сушильних камер для деревини. 

Факультет харчових технологій та управління якості продукції АПК плідно співпрацює з радою роботодавців

16 квітня 2018 року

     У рамках підготовки висококваліфікованих фахівців на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК широко застосовуються різноманітні форми і види практичної підготовки, які дають можливість студентам за час навчання стати конкурентоспроможними на ринку праці.     За сприянн 

Вівторок
17.04.2018

Змагання спартакіади студентів НУБіП України з важкої атлетики

17 квітня 2018, 16:00

     Змагання особисто-командні. У змаганнях беруть участь збірні команди ННІ, факультетів. Склад команди – без обмежень, дозволяється здвоювання у всіх вагових категоріях. 

Міжнародний науково-виробничий семінар «Охорона земель та контроль за збереженням родючості ґрунтів у Німеччині»

17 квітня 2018, 11:00

     17 квітня 2018 року запрошуємо на Міжнародний науково-виробничий семінар «Охорона земель та контроль за збереженням родючості ґрунтів у Німеччині» за участі доктора Уте Шультхайс (Федеральне міністерство продовольства та сільського господарства, Німеччина) та Крістіан Візе (Управління еколог 

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Німецька мова»

17 квітня 2018, 10:00

 ІІ етап олімпіади відбудеться 18–20 квітня 2018 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету. 

Увага: конкурс спільних українсько-австрійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 роки!

17 квітня 2018 року

     З метою сприяння встановленню та розвитку якісного науково-технологічного співробітництва між науковцями України та Австрії Міністерством освіти і науки України, Федеральним Міністерством науки, досліджень і економіки Республіки Австрія та Австрійським Агентством міжнародного співробітництва в галузі освіти та досліджень оголошено  

Факультет тваринництва та водних біоресурсів – на шляху до лідерства у працевлаштуванні випускників

17 квітня 2018 року

     Успіх роботи факультету тваринництва та водних біоресурсів є результатом особистої відповідальності кожного навчально-педагогічного працівника за майбутнє студенської громади. 

Зустрічаємо учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Німецька мова»!

17 квітня 2018 року

     17 квітня 2017 року гуманітарно-педагогічний факультет гостинно відкрив свої двері для численних гостей - учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Німецька мова», які приїхали до нашого університету з усіх куточків України.    

Як голосіївська весна стала хогвартською фото

17 квітня 2018 року

     … Перед початком оглядів творчих програм другого конкурсного дня журі було ще переповнене враженнями і емоціями від перегляду попередніх виступів. 

Середа
18.04.2018

Шаховий поєдинок з Міжнародним майстром Зафіром Кукушевим

18 квітня 2018, 15:00

     18 квітня о 15.00 в корпусі № 3, ауд. 128 відбудеться турнір найсильніших шахістів студентської збірної з Міжнародним майстром, завідувачем лабораторії кафедри землевпорядкування НУБіП України, Зафіром Кукушевим.Запрошуємо всіх любителів інтелектуальної гри! 

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Історичні, правові та природоохоронні аспекти збереження пам’ятних багатовікових дерев»

18 квітня 2018, 8:30

     18-20 квітня 2018 року Навчально-науковий інститут лісового i садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів i природокористування України та Національний історико-культурний заповідник «Чигирин» запрошує Вас взяти участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Істор 

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

18 квітня 2018, 0:00

ІІ етап олімпіади відбудеться 18–20 квітня 2018 року на базі факультету захисту рослин, біотехнологій і екології.Категорії проведення олімпіади: 

НУБіП готовий до проведення професорського турніру з настільного тенісу

18 квітня 2018 року

Відповідно до оголошення на сайті Міністерства освіти і науки України  у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 26-27 квітня відбудеться відкритий професорський турнір з настільного тенісу серед науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти 

Всеукраїнська студентська олімпіада з німецької мови: учасники II туру приступили до боротьби за першість

18 квітня 2018 року

 18 квітня. В черговий раз НУБіП підтверджує свій високий статус, приймаючи учасників II туру Всеукраїнської студентської олімпіади. І цього разу – з дисципліни «Німецька мова». 

Студентка Ірпінського економічного коледжу Анастасія Гутник – переможець фінального етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

18 квітня 2018 року

     За результатами фінального етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка затверджено список переможців.  

Студенти обговорили напрями розвитку маркетингу в аграрному секторі економіки України

18 квітня 2018 року

     17 квітня 2018 року відбулася науково-практична студентська конференція «Напрями розвитку маркетингу в аграрному секторі економіки України», присвячена 120-річчю НУБіП.     Вітаючи учасників, завідувач кафедри  

Четвер
19.04.2018

ХХХVII Міжнародний фестиваль «Голосіївська весна–2018»

19 квітня 2018, 15:30

     В рамках ХХХVII Міжнародного фестивалю  

Міжнародна науково-практична конференція «Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання»

19 квітня 2018, 9:00

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!19-20 квітня 2018 року кафедра ветеринарно-санітарної експертизи факультету ветеринарної медицини НУБіП України проводить  

Англійський розмовний клуб «Leadership. Rise-Up. Future leaders of Ukraine» продовжує свою роботу в НУБіП

19 квітня 2018 року

     Продовжилася робота неформального англійського розмовного клубу «LEADERSHIP. RISE-UP. FUTURE LEADERS OF UKRAINE». 

Університет відвідало рекордне число абітурієнтів-випускників коледжів і технікумів України! фото

19 квітня 2018 року

     Цикл Днів відкритих дверей в університеті завершився візитом випускників коледжів і технікумів. І вперше в історії відновленого 3-го корпусу, аби вмістити всіх охочих, було відчинено всі три його зали – актову, синю і зелену. 

Голосіївська весна пройшла і в Бережанському агротехнічному коледжі

19 квітня 2018 року

     17 квітня в актовій залі відбулось одне з найграндіозніших планових заходів Бережанського агротехнічного коледжу, феєрична культурно-мистецька подія, «Голосіївська весна – 2018». 

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень – 2018: теоретична та практична цінність»

19 квітня 2018 року

26-29 червня 2018 р. пройде ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень – 2018: теоретична та практична цінність» у м. Новий Сонч, Польща  

Вчені-ветеринари університету презентують свої доробки та шукають партнерів на науковому симпозіумі в рамках концепції «Єдине здоров’я»

19 квітня 2018 року

В рамках Програми з написання наукових робіт (ПННР) за підтримки Програми зменшення біологічної загрози (ПЗБЗ) в Україні з 16 по 20 квітня 2018 р. 

Учасники ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» знайомляться з НУБіП та готуються до змагання

19 квітня 2018 року

     18 квітня факультет захисту рослин, біотехнології та екології радо зустрів понад 140 учасників Олімпіади з більш ніж 65 закладів вищої освіти. 

Міжнародний майстер Зафір Кукушев провів майстер-клас з шахів для студентів університету фото

19 квітня 2018 року

      18 квітня 2018 року в НУБіП України майже п’ять годин проходила запекла боротьба між міжнародним майстром та студентами клубу «Шаховий король». 

Євгеній Василенко – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства»

19 квітня 2018 року

     11-13 квітня 2018 року на базі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (м. Дніпро) пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства». 

Викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі - слухачі програми професіоналізації закупівель

19 квітня 2018 року

     Закупівлі – відіграють стратегічну роль у функціонуванні будь-якого підприємства. Проводити їх з мінімальними ризиками – це ідеал, до якого прагнуть всі організації. 

Немішаївський агротехнічний коледж започаткував співпрацю з Українською академією наук

19 квітня 2018 року

     18 квітня 2018 року відбулася значима подія в житті ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж». 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів: зустрічаємо випускників технікумів і коледжів

19 квітня 2018 року

      19 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся день відкритих дверей для випускників технікумів і коледжів. 

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК гідно представили університет на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з харчових технологій

19 квітня 2018 року

     Вже традиційно з початком весни студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК приймають участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології». 

Відтворення та біоморфологія репродуктивних органів тварин – тема обговорення українсько-польського круглого стола

19 квітня 2018 року

     16 квітня 2018 року на базі кафедр акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин та анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. 

День відкритих дверей: випускники коледжів і технікумів обирають для продовження навчання спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету

19 квітня 2018 року

     19 квітня випускників технікумів і коледжів, а це більше ста молодих людей, на підсумковому Дні відкритих дверей зустрічав і гуманітарно-педагогічний факультет. 

Економічний факультет гостинно приймав майбутніх вступників, їх батьків та гостей

19 квітня 2018 року

     В гостях економічного факультету були представники коледжів та технікумів, таких як: «Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну», ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. 

П'ятниця
20.04.2018

Змагання з плавання серед професорсько-викладацького складу

20 квітня 2018, 12:00

      20 квітня 2018 року в спорткомплексі КНУ ім. 

Студенти долучилися до акції «За чисте довкілля»

20 квітня 2018 року

     У студмістечку проходить акція з благоустрою «За чисте довкілля». До загального прибирання цього четверга долучилися студентська рада, мешканці та працівники гуртожитків. 

Названі імена переможців ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови!

20 квітня 2018 року

     Великою подією та честю для НУБіП України було проведення ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови серед студентів нефілологічних спеціальностей! 

Голосіївська весна: «SHYNKA-NEWS» та детективні історії фото

20 квітня 2018 року

     Програма третього конкурсного дня тільки розпочалася, а весну вже захотіли викрасти. Та не хвилюйтесь, адже це була лише постановка механіко-технологічного факультету «Аліса та викрадена весна». 

Україна-США: НУБіП підписав угоду про співпрацю з Університетом штату Луїзіана

20 квітня 2018 року

Продовжується перебування делегації університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком в Сполучених Штатах Америки. 

Знайомство іноземців з життям факультетів

20 квітня 2018 року

Слухачі підготовчого відділення для іноземних громадян взяли участь у дні відкритих дверей університету. Іноземці, які зараховані на курси до університетської підготовки, представляють 10 країн світу, одночасно з навчанням в стінах нашого університету вони проходять мовну, соціальну та культурну адаптацію, та приймають активну участь в різних заходах. 

Увага: конкурс спільних українсько-індійських науково-дослідних проектів на 2019-2021 роки!

20 квітня 2018 року

     З метою сприяння встановленню та розвитку якісного науково-технологічного співробітництва між науковцями України та Республіки Індія Міністерством освіти і науки України та Департаментом науки та технологій Уряду Республіки Індія оголошено конкурс спільних українсько-індійських науково-дослідних проектів на  

Субота, неділя
21-22.04.2018

Майже чотириста випускників шкіл зі всієї України успішно взяли участь в олімпіаді для вступу в НУБіП!

21 квітня 2018 року

     Все більше популярності набуває відроджена в останні роки Олімпіада для вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України.     Сьогодні пройшов другий її тур, до якого були допущені 373 учасники, які подали 671 роботу з 8 загальноосвітніх предметів. 

Голосіївська весна: чия Аліса краща? фото

21 квітня 2018 року

     Саме під таким девізом пройшов для членів журі і глядачів «Голосіївської весни-2018» четвертий конкурсний день. 

Студентки НУБіП Тетяна Романенко і Катерина Шень – переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

21 квітня 2018 року

Напередодні Всесвітнього Дня Землі, в ювілейний 120 рік в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України завершився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія».  

Команда механіко-технологічного факультету – переможець спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 н.р. із важкої атлетики

21 квітня 2018 року

     Команда механіко-технологічного факультету другий рік поспіль стає переможцем спартакіади студентів НУБіП України з важкої атлетики. 

Відчуй себе брокером: економісти взяли участь у торгах на Аграрній біржі

21 квітня 2018 року

      Днями ми з колегами – студентами економічного факультету – скористалися унікальною можливістю відчути себе брокерами та взяти участь у реальних торгах на Аграрній біржі. 

В НУБіП пройшов ярмарок ідей для європейських грантів

22 квітня 2018 року

     20 квітня 2018 року в рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», проекту "Інноваційний університет і лідерство. 

Викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних Землі проходять наукове стажування у Вроцлаському природничому університеті

22 квітня 2018 року

     Доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антон Кошель з 1 квітня перебуває на науковому стажуванні у Вроцла 

Науковці-лісівники НУБіП вдосконалюють методи відтворення високопродуктивних насаджень

22 квітня 2018 року

     У рамках науково-виробничого співробітництва між НУБіП України і Державного підприємства «Вищедубечанське лісове господарство» науковці кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій професори Юхновський В.Ю., Бровко Ф.М. і здобувач Урлюк Ю.С. 

Успіх студентів факультету землевпорядкування Лілії Зуб та Ірини Дьоміної у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Геодезія та землеустрій»

22 квітня 2018 року

     У Львівському національному аграрному університеті 28 – 29 березня 2018 року відбувався II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Геодезія та землеустрій». 

Голосіївська весна: переможці є, переможених немає!

22 квітня 2018 року

     Таким є вердикт журі після обговорення усіх творчих програм факультетів та ННІ Національного університету біоресурсів і природокористування України на ХХХVII Міжнародному фестивалі художньої творчості «Голосіївська весна – 2018» 

Науковці НУБіП обговорили досвід Німеччини щодо охорони земель та контролю за збереженням родючості ґрунтів фото

22 квітня 2018 року

     На факультеті землевпорядкування НУБіП України за підтримки ГО «Асоціація фахівців землеустрою України», Асоціація «Земельна спілка України» пройшов Всеукраїнський науково-практичний семінар «Охорона земель та контроль за збереженням родючості ґрунтів у Німеччині». 

Голосіївська весна: день п’ятий, напружений фото

22 квітня 2018 року

     Так, п’ятий день Міжнародного фестивалю «Голосіївська весна – 2018» обіцяв бути найнапруженішим, адже він має вирішити долю усіх факультетів і визначити цьогорічних переможців. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook