Календар подій

12.06.2017 – 18.06.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
12.06.2017

Факультет ветеринарної медицини налагоджує співпрацю з Ветеринарною школою Ліону

12 червня 2017 року

     На запрошення деканату на факультет ветеринарної медицини завітала делегація з Ветеринарної школи Ліону (Франція) на чолі з Радником з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні Ніколя Переном.  

Дні аграрної освіти і науки Франції в Україні: НУБіП України розширює співпрацю з Францією фото

12 червня 2017 року

     Одним із численних заходів програми «Днів аграрної освіти і науки Франції в Україні» став круглий стіл «Співпраця України і Франції: реалії і перспективи», який відбувся 9 червня. 

Ректорат: завершення навчального року і господарські питання

12 червня 2017 року

     12 червня відбулось традиційне засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив: наразі в університеті триває екзаменаційна сесія і завдання керівництва забезпечити організоване її проведення. Це стосується усіх аспектів, в тому числі і недопущення нестатутних відносин. 

Нові курси MASHAV від посольства Ізраїль

12 червня 2017 року

Шановні колеги!Ізраїльська агенція з розвитку міжнародного співробітництва Міністерства закордонних справ Держави Ізраїль (MASHAV) оголошує про відкриття набору слухачів на курс "Early Childhood Education for Children with Special Needs". 

Нові курси MASHAV від посольства Ізраїль

12 червня 2017 року

Шановні колеги!Ізраїльська агенція з розвитку міжнародного співробітництва Міністерства закордонних справ Держави Ізраїль (MASHAV) оголошує про відкриття набору слухачів на курс "Ефективне управління водних ресурсів", 27 серпня - 15 вересня 2017.Цільова аудиторія курсу: 

Стипендії від Республіки Молдова

12 червня 2017 року

Шановні студенти! 

Олег Бронін: вартість навчання в НУБіП є оптимальною

12 червня 2017 року

     Наближається чергова вступна кампанія. Перед абітурієнтами стоїть складне завдання: який виш та спеціальність обрати? І питання вартості навчання відіграватиме у цьому виборі не останню роль. 

Вівторок
13.06.2017

Нарада деканів факультетів та директорів ННІ

13 червня 2017, 9:00

П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й:1. Про підготовку кафедр до нового навчального року (Кваша С.М.).2. Оптимізація аудиторного фонду університету (Ібатуллін І.І.).3. Про заходи щодо організації вступної компанії (Шевчук В.М.). 

На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології розпочалися прилюдні захисти випускних робіт

13 червня 2017 року

     9 червня 2017 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології розпочалися прилюдні захисти випускних робіт. 

II Міжнародна літня школа на тему: Розвиток академічної мобільності педагогічних, науково-педагогічних і керівників навчальних закладів в Європейському освітньому просторі

13 червня 2017 року

На виконання плану заходів Міністерства освіти і науки України, Програми спільної діяльності МОН України та НАПН України на 2017-2020 роки, 26-29 червня 2017 року буде проведено ІІ Міжнародну літню школу за темою: “Розвиток академічної мобільності педагогічних, науково-педагогічних працівників та керівників навчальних закладів у Європейському освітьньому просторі – крок до  

Нарада деканів факультетів і директорів ННІ: готуємося до випусків і нового навчального року фото

13 червня 2017 року

     13 червня відбулась нарада деканів факультетів та директорів навчально-наукових інститутів, присвячена нагальним питанням діяльності університету. Розпочав її проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який озвучив план підготовки кафедр, структурних підрозділів до нового навчального року. 

Колектив кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука представив Національний університет біоресурсів і природокористування України на Міжнародному конгресі і Другому зібранні фахівців споріднених кафедр

13 червня 2017 року

     2-4 червня 2017 р. завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, доктор юридичних наук, професор В.М. Єрмоленко разом із співробітниками кафедри доктором юридичних наук, професором О.В. 

Золото «Агро 2017»: відзначено розробку біотехнологів університету

13 червня 2017 року

     На головній агропромисловій виставці України і Східної Європи «Агро 2017», яка проходила з 7 по 10 червня 2017 року у Києві, у конкурсі на кращу продукцію, технологію, наукову розробку перемогли науковці кафедри екобіотехнології та біорізноманіття під керівни 

Давид Калістий: обираю НУБіП першим пріоритетом

13 червня 2017 року

     Київський школяр Давид Калістий – один з учасників нещодавньої університетської предметної олімпіади. Ближче ми познайомилися з ним, коли він – щоправда, із значним запізненням – прийшов до приймальної комісії за своїм заслуженим сертифікатом. 

Курс MASHAV «Харчування в умовах глобальних змін навколишнього середовища»

13 червня 2017 року

Шановні колеги! Посольство Держави Ізраїль в Україні повідомляє про відкриття реєстрації учасників на новий курс МАШАВ: «Харчування в умовах глобальних змін навколишнього середовища»  

Агробіологічний факультет налагоджує співпрацю з ТОВ «KERNEL»

13 червня 2017 року

     8 червня на запрошення ТОВ «KERNEL» під керівництвом доцента кафедри землеробства та гербології Миколи Іванюка більш, ніж 40 студентів агробіологічного факультету відвідали підприємство «Дружба-Нова», що знахо 

Трояндовий рай факультету ветеринарної медицини

13 червня 2017 року

     Небагато можна зустріти людей, так залюблених у красу, як коменданти навчальних корпусів №12 і №12А Ольга Дейнеко і Людмила Саєнко. 

Середа
14.06.2017

Запрошуємо на лекцію «Моделювання: переваги та виклики» від міжнародного експерта з економічного моделювання, розробника AGMEMOD Фоппе Боума

14 червня 2017, 10:00

     14 червня о 1000 в аудиторії 231 корпусу 10 Національного університету та природокористування України відбудеться зустріч з міжнародним експертом з побудови та технічної імплементації економічних моделей – Фоппе Боума. 

Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК на «Агро 2017» фото

14 червня 2017 року

     Вчені Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України вже традиційно долучилися до роботи міжнародної агропромислової виставки «Агро 2017».  

Представники юридичного факультету взяли участь відразу у кількох заходах «Агро 2017» фото

14 червня 2017 року

     Науково-педагогічний колектив та студенти юридичного факультету взяли активну участь у ХХІХ міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2017».   

Сергій Єрмолюк: обрав НУБіП, тому що він в десятці кращих в Україні

14 червня 2017 року

Згурівчанин Сергій Єрмолюк один з тих щасливців, які отримали сертифікат переможця університетської олімпіади, що дає суттєві бонуси до результатів ЗНО при вступі до НУБіП.Зовнішнє незалежне оцінювання вже позаду, тож телефонуємо до Згурівки. 

П'яте правило арифметики

14 червня 2017 року

     Сучасний світ швидко змінюється. Четверта промислова революція диктує нові виклики до освіти і науки. Класичні методи навчання, викладання не дають тієї якості знань фахівців, які вимагають роботодавці. 

На факультеті інформаційних технологій почався захист бакалаврських робіт

14 червня 2017 року

      На факультеті інформаційних технологій з 14 червня почався захист бакалаврських робіт  студентів напряму підготовки “Комп'ютерні науки”. 

Україна-Італія: започатковуємо програми міжнародної академічної мобільності фото

14 червня 2017 року

     У межах програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України «Голосіївська ініціатива – 2020» відбулася зустріч декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука та науковців факультету аграрного м 

Запрошуємо до участі в конкурсі спільних міжнародних проектів для отримання гранту CRDF Global на дослідження у галузі аграрних наук та біотехнологій

14 червня 2017 року

     Починаючи з 5 червня 2017 року CRDF Global приймає пропозиції від спільних команд дослідників США і України щодо проектів, пов’язаних з різними природничими дисциплінами – біологією, хімією, науками про землю, технікою, математикою, фізикою – при їх застосуванні до аграрної сфери.  

Четвер
15.06.2017

У Рівненському коледжі відкриється міжкафедральна навчальна лабораторія

15 червня 2017 року

     Цього тижня до Рівненського коледжу завітала делегація університету на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. 

Лікарі ветеринарної медицини завітали до НУБіП для удосконалення професійного рівня, знань і умінь

15 червня 2017 року

    З 12 червня 2017 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, за сприяння  

У НДІ рослинництва та ґрунтознавства, НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології обговорили стан виконання науково-дослідних робіт

15 червня 2017 року

     13-14 червня 2017 року в НДІ рослинництва та ґрунтознавства, НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології перевірили стан виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету та ініціативних наукових проектів. 

Регіональний Східноєвропейський центр моніторингу пожеж протестував застосування ретардантів для локалізації лісових пожеж

15 червня 2017 року

     13 червня співробітники Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж НУБіП професор Зібцев С.В., асистенти Сошенський О.М., Гуменюк В.В. 

В ННІ післядипломної освіти презентували діяльність компанії Cooperative Resources International – світового лідера з надання передового досвіду, інновацій та благополуччя

15 червня 2017 року

     9 червня на запрошення кафедри аграрного консалтингу та сервісу в ННІ післядипломної освіти завітали представники компанії Cooperative Resources International (CRI) ) зі штаб-квартирою в Shawano, штат Вісконсін, США, що є світовим лідером з надання передового досвіду, інновацій  

Аудиторний фонд: п’ять з п’яти лекційних у тваринників вже готові до нового навчального року

15 червня 2017 року

     Остання – вже п’ята з п’яти наявних на факультеті тваринництва і водних біоресурсів – 45-та лекційна аудиторія у 1-му навчальному корпусі практично готова прийняти студентів. 

У ННІ лісового і садово-паркового господарства триває захист випускних бакалаврських робіт

15 червня 2017 року

     У ННІ лісового і садово-паркового господарства триває захист випускних бакалаврських робіт студентів, які навчаються за напрямами підготовки лісове і садово-паркове господарство та деревооброблювальні технології. 

Анастасія Негода: хочу здобувати фах землевпорядника в НУБіП

15 червня 2017 року

    Фастівчанка Анастасія Негода – відмінниця навчання, вдало складає зовнішнє незалежне тестування і готується до студентського життя. 

П'ятниця
16.06.2017

Увага! Оголошено конкурс на здобуття щорічної премії Кабінетів Міністрів України!

16 червня 2017 року

     Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій. 

НДІ здоров’я тварин відзвітував про стан виконання науково-дослідних робіт

16 червня 2017 року

     У відповідності до наказу №495 від 31 травня 2017 року «Про створення комісій по перевірці стану виконання науково-дослідних робіт» 13 червня на факультеті ветеринарної медицини відбулася перевірка виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету та ініціативних н 

Ремонти в гуртожитках в розпалі!

16 червня 2017 року

     Щороку у гуртожитках нашого університету проводиться якісний поточний ремонт. Приємно, що до облаштування помешкань і прилеглої території долучаються і самі мешканці гуртожитків.  

Візит делегації з Франції для проведення відбору на програму ERASMUS +

16 червня 2017 року

Шановні студенти!Для всіх бажаючих випробувати свої сили і знання, навчаючись за кордоном по програмі мобільності Erasmus +, в ННЦ Міжнародної діяльності проводилися співбесіди як на університетському, так і на міжнародному рівні. 

Стажування та конференція в Болгарії

16 червня 2017 року

Шановні викладачі та аспіранти!Запрошуємо Вас пройти науково-педагогічне стажування в Varna University Оf Management (м. Варна, Болгарія) 

Одинадцятикласник Віталій Босий: навчатися агрономії буду в НУБіП!

16 червня 2017 року

 Після закінчення школи у мене, як і в багатьох випускників, виникає питання: який виш обрати для навчання? Та із планами на майбутнє вже визначився ще рік тому: хочу здобути університетську освіту й кваліфікацію агронома. Мої батьки, які, до речі,  теж агрономи за фахом, змалку привчали мене до землеробської праці. 

Субота, неділя
17-18.06.2017

Готуємось збирати врожай: про результати профорієнтаційної роботи педагогів

17 червня 2017 року

«Як весняний день рік годує, так профорієнтація нас рятує!» (вислів Станіслава Ніколаєнка) 

Вячеслав Зінченко: мрію стати справжнім фахівцем з технології виробництва і переробки продукції тваринництва, тому й обираю НУБіП

17 червня 2017 року

     Уродженець Срібнянщини, що в Чернігівській області, Вячеслав Зінченко вдало складає зовнішнє незалежне оцінювання та готується до вступу у вищий навчальний заклад. 

Напрями підготовки конкурентосроможних фахівців обговорено в Заліщиках: у центрі уваги – практична складова фото

17 червня 2017 року

     Відповідно до річного плану роботи університету 15-16 червня цього року відбувся семінар директорів відокремлених підрозділів НУБіП України на базі Заліщицького аграрного коледжу імені Євгена Храпливого. 

Продовжено набір на курси іноземних мов для підготовки до вступних екзаменів у магістратуру

18 червня 2017 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет запрошує на курси з іноземних мов (англійська, німецька, французька) для підготовки до вступних екзаменів у магістратуру.     Для успішного складання екзамену абітурієнти повинні володіти іншомовною комунікативною компетенцією на рівні В 1 

Краще один раз побачити, ніж сто разів почути: спільна профорієнтаційна робота

18 червня 2017 року

     Проблема професійного самовизначення особистості, тобто підготовки молоді до усвідомленого обрання професії, добре відома у світі, адже вдало обрана професія посилює задоволеність людини життям. 

У Францію на навчання: пройшов перший етап відбору програми мобільності ERASMUS +

18 червня 2017 року

     Академічна кредитна мобільність для студентів – це шанс отримати нові знання у поєднанні з досвідом навчання та соціальної комунікації за кордоном. 

Український науково-дослідний інститут сільськогосподарської радіології підтвердив актуальність та інноваційність своїх наукових розробок

18 червня 2017 року

     Про стан виконання науково-дослідних робіт цього тижня доповідали науковці Українського науково-дослідного інституту сільськогосподарської радіології.  

Киянин Владислав Величко: я вирішив навчатися в НУБіП і обрати спеціальність лікаря ветеринарної медицини!

18 червня 2017 року

     Випускник столичної школи №269 з поглибленим вивченням французької мови Владислав Величко, як і всі його однолітки, стоїть перед вибором: куди піти навчатися далі, який університет обрати, де б його мрія - стати лікарем ветеринарної медицини – здійснилася. 

Боярська лісодослідна станція та НДІ лісівництва та декоративного садівництва прозвітували про наукову роботу

18 червня 2017 року

     У НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» відбулася перевірка стану виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету Украї 

Запрошуємо на Міжнародні дні поля в Україні

18 червня 2017 року

     21-23 червня у смт. 

Запрошуємо на міжнародний воркшоп «Експериментальна радіоекологія та радіобіологія»

18 червня 2017, 0:00

Оголошується набір магістрів та аспірантів для участі в міжнародному воркшопі«Експериментальна радіоекологія та радіобіологія»Мета заходу: отримати практичні навички у роботі в зоні відчуження ЧАЕС, набути досвіду міжнародної діяльност 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook