Представники юридичного факультету взяли участь відразу у кількох заходах «Агро 2017»

14 червня 2017 року

     Науково-педагогічний колектив та студенти юридичного факультету взяли активну участь у ХХІХ міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2017»

 

     Працівники кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука на чолі з професором Володимиром Єрмоленком, студенти магістерської програми «Земельне право» та представники Юридичної клініки НУБіП «Захист та справедливість» взяли участь відразу у декількох заходах. Так, у рамках майбутньої співпраці між кафедрою аграрного, земельного та екологічного права та ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» було підписано меморандум про взаємодію у просуванні ідей сільського розвитку в Україні. Окремо було обговорено можливість спільної участі у законодавчій ініціативі. Долучилась до співпраці й Юридична клініка НУБіП, представники якої відтепер активніше надаватимуть безкоштовну правову допомогу сільському населенню.

     Доцент Олена Гафурова спільно з ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» організували семінар "Категоризація в сфері сільського зеленого туризму...". На ньому вона обґрунтувала необхідність підтримки законопроекту № 2232а «Про внесення змін до Закону України "Про особисте селянське господарство" щодо розвитку сільського зеленого туризму», який пройшов перше читання у Верховній Раді України. Він спрямований на забезпечення умов для надання на законних підставах послуг у вказаній сфері власниками таких господарств. Крім того, доповідач звернула увагу на необхідність внесення змін і доповнень до Податкового кодексу України щодо встановлення податкових пільг для власників особистих селянських і сімейних фермерських господарств, які займаються сільським зеленим туризмом.

Олена Улютіна,
заступник декана юридичного факультету 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook