Календар подій

7.11.2016 – 13.11.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
7.11.2016

До уваги студентів! 7-8 листопада відбудеться безкоштовний англомовний семінар «Рішення, що визначають особистий успіх»

7 листопада 2016, 13:00

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!     Неформальний англійський розмовний клуб продовжує свою роботу у межах програми «LEADERSHIP. RISE-UP FUTURE LEADERS OF UKRAINE». 

Шахові переможці – гордість університету

7 листопада 2016 року

     2-3 листопада 2016 року в Чернігові проходив відкритий кубок Чернігівської області з активних шахів.     Спробувати свої сили запрошували шахістів як в особистому, так і командному заліках. У результаті участь у змаганнях взяли 62 спортсмени та 19 команд (по 2 учасники кожна). 

Магістри ННІ лісового і садово-паркового господарства побували на виїзному науково-практичному семінарі

7 листопада 2016 року

     1 листопада 2016 року співробітники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП провели виїзний науково-практичний семінар «Відтворення сосняків Полісся: сучасний стан, проблеми та шляхи удосконалення 

Завершилася осіння школа для абітурієнтів «Юний філолог»

7 листопада 2016 року

Заключний день роботи школи був присвячений знайомству з кафедрою іноземної філології і перекладу. Світлана Мусійчук, доцент кафедри, майстерно залучила учнів до інтерактивного заняття з французької мови. Для багатьох зустріч з однією ізнайпопулярніших мов Європи відбулася вперше. 

Ректорат: готуємося до зимової сесії

7 листопада 2016 року

     7 листопада 2016 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. У центрі його уваги – підготовка до зимової сесії та господарські питання. 

Першокурсники факультету харчових технологій підвищують рівень термінологічної компетентності

7 листопада 2016 року

     Процес опанування професійно-орієнтованою лексикою харчової промисловості досить складний, що зумовлено стрімким розвитком науки, зміною пріоритетів і підходів до харчової промисловості, екологічної та харчової безпеки, бурхливим розвиток новітніх цифрових технологій, їх тотальною інтеграцією в процесі комунікації. 

Вшановуючи пам’ять Михайла Грушевського

7 листопада 2016 року

     2016 рік для кафедри історії і політології насичений подіями, пов’язаними зі святкуванням 150-річчя з дня народження Михайла Сергійовича Грушевського – визначного історика, археолога, літературознавця, соціолога, публіц 

Профорієнтація кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного: запрошуємо на навчання випускників технікумів

7 листопада 2016 року

     2 листопада завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. 

Вівторок
8.11.2016

Науково-практичний семінар «Кроки у підготовці успішної пропозиції для участі у програмі Горизонт 2020»

8 листопада 2016, 13:00

 8 листопада 2016 року в рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», буде проведено науково-практичний семінар «Кроки у підготовці успішної пропозиції для участі у програмі Горизонт 2020». 

АНОНС: 8 листопада о 21-40 дивіться виступ Станіслава Ніколаєнка на телеканалі ТОНІС

8 листопада 2016, 12:08

 Сьогодні, 8 листопада о 21-40 ректор університету Станіслав Ніколаєнко буде гостем передачі "Відлуння" на телеканалі ТОНІС.Повтор передачі 9 листопада о 6-30 ранку. 

Світ відкритий для молоді, треба лише бути активним!

8 листопада 2016 року

     Нещодавно студент ННІ лісового і садово-паркового господарства Дмитро Зленко повернувся із короткострокового проекту «Seeitourway – Participatory Photography for Intercultural Dialogue», що проходив у Вірменії, і поді 

Юридичний факультет: систематичну профорієнтаційну роботу поширюємо на різні регіони України

8 листопада 2016 року

     Днями Старокостянтинівський міськрайонний центр зайнятості за підтримки управлінь освіти міста Старокостянтин провів «Ярмарок вакансій». 

Профорієнтаційна робота факультету тваринництва та водних біоресурсів досягнула Тернопільщини

8 листопада 2016 року

     Днями доценти Микола Себа (кафедра генетики, розведення та біотехнології тварин) та Ігор Головецький (кафедра конярства і бджільництва) побували у найбільш віддалених районах Тернопільщини – Заліщицькому, Бучацькому та Монастириському, де зуст 

Результат буде там, де виробництво і наука працюють разом

8 листопада 2016 року

     Другий рік поспіль реалізується угода про співпрацю у сфері підготовки наукових і виробничих кадрів для рибної галузі, укладена між факультетом тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України і приватним підприємством «Науково-виробниче сільськогосподарське  

Факультет землевпорядкування активно запрошує школярів на навчання

8 листопада 2016 року

     На початку навчального року колектив факультету землевпорядкування проаналізував усі помилки минулорічної вступної кампанії. 

Фахові компетенції сучасного фінансиста: від теорії до практики

8 листопада 2016 року

     Відповідно до наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка від 19.10.2016 р. № 996 на базі економічного факультету 7 листопада 2016 р. 

Наукова молодь НУБіП у Варшавському університеті наук про життя

8 листопада 2016 року

     5 листопада 2016 року у Crystal Hall Варшавського університету наук про життя проходила XVII конференція «Молекулярна біологія у діагностиці інфекційних захворювань та біотехнології». 

Ректорат і Студентська організація вийшли на суботник з благоустрою нашого кампусу

8 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 року члени ректорату на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком вийшли на суботник з благоустрою університетської території. До них приєдналися також студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та кафедри військової підготовки. 

Середа
9.11.2016

Запрошуємо на заходи, присвячені Тижню української мови

9 листопада 2016, 10:00

ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ9-15 ЛИСТОПАДА 2016 р. 

Гран-прі ІІІ Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді 2016 виграла студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

9 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 р. в рамках Європейського тижня якості в Україні відбулося Гран-прі ІІІ Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді 2016. 

Факультет ветеринарної медицини налагоджує співпрацю з Литовським університетом медичних наук

9 листопада 2016 року

     8 листопада на запрошення декана факультету ветеринарної медицини, академіка Миколи Цвіліховського, на факультет ветеринарної медицини завітав доктор Петрас Мачульскіс (Petras Mačiulskis), який працює в Україні у рамках твінінгового проекту з  

Співробітники, студенти і гості університету долучилися до написання Шістнадцятого радіодиктанту національної єдності

9 листопада 2016 року

     9 листопада у День української писемності та мови на базі гуманітарно-педагогічно факультету відбулася акція з написання Шістнадцятого радіодиктанту національної єдності. 

Магістерька програма для іноземних студентів в Університеті Хоф (Німеччина)

9 листопада 2016 року

Просимо звернути увагу, що до 30 листопада 2016 року проводиться прийом заявок на участь у магістерькій програмі для іноземних студентів в Університеті Хоф (Німеччина) за спецільностями "Інженерія" і "Менеджмент". 

На лабораторному занятті майбутні агрономи вчаться визначати агрофізичні параметри орного шару ґрунту

9 листопада 2016 року

     Студенти третього курсу агробіологічного факультету на лабораторно-практичному занятті під керівництвом доцентів кафедри землеробства та гербології Миколи Іванюка та Олексія Цюка набували навичок з визначення показників, які характеризують основні агрофізичні в 

Секрети успіху від американських гостей гуманітаріям

9 листопада 2016 року

     Для кожного студента, що планує своє майбутнє, дуже важливо зрозуміти, як саме він або ж вона повинні реалізувати себе. Молодь має певні цілі та бажання, але не всі знають як їх втілити в життя, та й не кожному випадає шанс дізнатися.  

Тільки разом ми зможемо зробити наше містечко чистим і охайним

9 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 року мешканці студентського містечка університетупо вулицях Блакитного, Ломоносова та Генерала Родімцева в атмосфері дружньої підтримки та гарного настроюпід керівництвом директора студмістечка Сергія Стецюка активно попрацювали на суботнику (хоча й припав він на вівторок).  

Четвер
10.11.2016

Сподіваємось на конструктивну і плідну співпрацю: у Бережанському агротехнічному коледжі відбулася зустріч з батьками студентів

10 листопада 2016 року

     6 листопада 2016 року у Бережанському агротехнічному коледжі відбулася зустріч дирекції коледжу і кураторів академічних груп з батьками студентів 1-х – 4-х курсів. 

На факультеті захисту рослин, екології та біотехнологій успішно пройшла акредитацію спеціальність з підготовки магістрів 8.09010502 «Карантин рослин»

10 листопада 2016 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 192-А від 04.11.2016 року в університеті впродовж 7-9 листопада на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології працювала експертна комісія з метою проведення перевірки відповідності державним акредитаці 

Управління якістю чи якісне управління …

10 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 рокув рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» на базі НУБіП України пройшов заключний етап (гран-прі) Міжнародної Олімпіади з менеджменту серед молоді. 

В університеті успішно пройшла акредитація спеціальності 8.04010604 «Екологічний контроль та аудит»

10 листопада 2016 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 189-А від 02.11.2016 року в університеті впродовж 7-9 листопада працювала експертна комісія з метою проведення перевірки відповідності державним акредитаційним вимогам стану кадрового, навчально-методичного, матеріального та організаційного забезпечення підготовки фахівців зі спеціальності 

Господарюємо разом: студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів долучилися до ремонтних робіт аудиторій та лабораторій

10 листопада 2016 року

     Керівництво університету приділяє велику увагу зміцненню матеріально-технічної бази. Долучилися до цієї роботи і студенти нашого факультету тваринництва та водних біоресурсів. 

Пристрасні баталії: в університеті пройшов півфінал конкурсу «Пісенні баталії-2016»

10 листопада 2016 року

       В університеті напередодні Міжнародного дня студента пройшов півфінал конкурсу «Пісенні баталії-2016». 

П'ятниця
11.11.2016

Запрошуємо на День молодого спеціаліста-аграрія «Твій професійний старт» на виставці ІнтерАГРО 2016 !

11 листопада 2016, 9:00

11 листопада 2016 р. студенти та викладачі факультету аграрного менеджменту візьмуть участь в заході для молодих фахівців «Твій професійний старт», що відбудеться в рамках роботи міжнародної виставки сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО 2016». 

Удосконалюємо підходи до профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл

11 листопада 2016 року

     Одна із ключових передумов для забезпечення прогресу у виробництві вітчизняної продукції рибного господарства – підготовка кваліфікованих кадрів спеціалістів з вищою освітою, високо вмотивованих до роботи в цій галузі. 

Тиждень української писемності та мови: філологи відзначили свято рідної мови

11 листопада 2016 року

     Із 9 по 15 листопада в університеті проходить Тиждень української писемності та мови.  

Ректорат: 12 головних завдань на найближчий тиждень

11 листопада 2016 року

     11 листопада 2016 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося звужене засідання ректорату. 

Субота, неділя
12-13.11.2016

Дні науки-2016 у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України

12 листопада 2016, 11:00

     У рамках заходу “Днів науки 2016”, проекту популяризації науки, започаткованого у 2013 році молодими вченими Національної академії наук України та ГО "Наукова Унія", 12 листопада на факультеті ветеринарної медицини за участі  

Викладачі університету взяли участь у семінарі TAIEX, присвяченому контролю якості продукції

12 листопада 2016 року

     7-9 листопада2016 року у Києві проходив триденний міжнародний семінар «Семінар TAIEX з досвіду ЄС щодо практичного функціонування метрологічних послуг відповідно до норм якості (відносини з клієнтами – постачальник в галузі метрології щодо кал 

Вітаємо Петра Лакиду, Миколу Патику, Анатолія Балаєва та Тетяну Кондратенко з обранням член-кореспондентами Національної академії аграрних наук України!

12 листопада 2016 року

     На загальних зборах Національної академії аграрних наук України, що проходили в Києві 10-11 листопада, відбувалися вибори академіків та член-кореспондентів.      Чотири знаних науковця Національного університету біоресурсів та природокористування України 

Дирекція студмістечка спільно зі студентськими радами гуртожитків шукають шляхи оптимізації енергоспоживання

12 листопада 2016 року

     Питання оптимізації споживання енергоресурсів у гуртожитках завжди перебуває на контролі дирекції студмістечка та відповідальних університетських служб. Йому ж і була присвячена чергова нарада за участі завідувачів гуртожитками та головами студентських рад. 

Студенти побували на печерських пагорбах і відвідали Будинок Уряду

13 листопада 2016 року

     Відвідування нових місць робить наше життя змістовнішим та яскравішим. 

Практичне заняття для майбутніх юристів з криміналістики: дактилоскопічна експертиза

13 листопада 2016 року

     Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка на юридичному факультеті у навчальній криміналістичній лабораторії, яка оснащена інформаційними стендами доцентом кафедри адміністративного та фінанасового права Григорієм Кушніром 

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі продовжує співпрацю з Українською асоціацією якості

13 листопада 2016 року

     Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі д.е.н., професор Ларіна Я.С., д.е.н., професор Буряк Р.І. та к.е.н., асистент Четверик О.В. прийняли активну участь у роботі  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook