Календар подій

24.10.2016 – 30.10.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
24.10.2016

Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

24 жовтня 2016, 14:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙзасідання навчально-методичної ради НУБіП Українияке відбудеться у понеділок 24 жовтня 2016 рокуу приміщенні наукової бібліотеки 10 навч. корпусу о 1400 годині 

Ректорат розглянув якість проведення лабораторних робіт та господарські питання

24 жовтня 2016 року

     24 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Приємною новиною стало те, що починаючи з минулого тижня, в усіх корпусах та гуртожитках ввімкнуто опалення. Виняток – навчальний корпус №11, де сталася аварія на міській тепломережі. 

Вячеслав Кудін: всі на світі люди, але не всі люди – люди

24 жовтня 2016 року

     24 жовтня в університет із відкритою лекцією, присвяченою сучасним проблемам вищої освіти, завітав доктор філософських наук, професор Вячеслав Кудін. Представив шанованого і відомого гостя ректор Станіслав Ніколаєнко та запросив його до слова.  

Волейбол: друга поспіль перемога команди НУБіП-1

24 жовтня 2016 року

     Для наших команд завершився 2-й тур Чемпіонату Столичної ліги з волейболу. 

Вівторок
25.10.2016

Ректорат

25 жовтня 2016, 9:00

  

Концепція виховної роботи – у фокусі розширеного ректорату

25 жовтня 2016 року

     25 жовтня відбулося традиційне розширене засідання ректорату. Очільник університету Станіслав Ніколаєнко у вступному слові зазначив, що, враховуючи складну економічну ситуацію в державі в цілому і університеті зокрема, кожен член колективу має відчувати себе господарником. 

У Генті розпочав роботу VI форум ректорів і деканів Європейської асоціації університетів наук про життя

25 жовтня 2016 року

 У Гентському університеті розпочав роботу шостий форум ректорів і деканів Європейськоі асоціаціі університетів наук про життя. 

Agroportal.ua: Якою аграрну політику України бачать студенти

25 жовтня 2016 року

     Сьогоднішній студент — завтрашній учасник ринку, тому й не дивно, що актуальні питання агропромислового комплексу піднімають ще в аудиторіях. 

Середа
26.10.2016

Виїзне засідання вченої ради

26 жовтня 2016, 10:45

Доводимо до Вашого відома, що 26.10.2016 р. відбудеться Вчена рада НУБіП України на базі ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція». 

Керівництво лісівничої галузі відреагувало на звернення науковців університету

26 жовтня 2016 року

     Нещодавно в університеті, на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства, пройшов Всеукраїнський круглий стіл «Ліс. Держава. Гроші. Хто, кому і скільки?». 

Відкрита лекція доцента Яковлєвої В.А.

26 жовтня 2016 року

 26 жовтня 2016 року (3 пара, ауд. 233а, корпус 15) відбудеться відкрита лекція доцента Яковлєвої Валентини Анатоліївни на тему: "Викладач вищого навчального закладу. Організація і планування діяльності викладача" для студентів 1-го року навчання спеціальності "Управління навчальним закладом". 

Виїзна вчена рада за участі міністра Лілії Гриневич: від питань університету до стратегії розвитку вищої освіти України

26 жовтня 2016 року

     26 жовтня відбулося засідання вченої ради університету. Продовжуючи традицію відвідувати структурні підрозділи, сьогодні члени вченої ради завітали до Боярської лісодослідної станції. 

Обираємо голову Студентської організації: передвиборчі дебати

26 жовтня 2016 року

 Учора надвечір найбільша аудиторія університету була вщент заповнена – зібралися студенти аби почути програми кандидатів на посаду голови та отримати відповіді на актуальні питання в рамках дебатів. 

Четвер
27.10.2016

Команда гуртожитку №6 перемогла у змаганнях із паркового волейболу

27 жовтня 2016 року

     З 21 вересня по 25 жовтня пройшла спартакіада серед мешканців гуртожитків НУБіП України з паркового волейболу. В змаганнях взяли участь 89 студентів з 11 гуртожитків. 

Викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів стали активними учасниками наукових та методичних заходів програми ТАІEX

27 жовтня 2016 року

     25 жовтня в рамках європейської програми технічної допомоги ТАIEX відбувся міжнародний семінар «Участь неурядових організацій в системі підготовки фахівців для сільського господарства та розвитку сільських територій». 

Краще один раз побачити, ніж сто раз почути: факультет тваринництва та водних біоресурсів активізує профорієнтацію

27 жовтня 2016 року

«Краще один раз побачити, ніж сто раз почути» - саме такої спільної думки дійшли адміністрація факультету тваринництва та водних біоресурсів та учні еколого-природничого ліцею № 116 м. Києва. 

Першокурсники факультету аграрного менеджменту пройшли посвяту в студенти фото

27 жовтня 2016 року

    Посвята в студенти - це важливий і хвилюючий момент в житті першокурсника, наповнений яскравими емоціями і незабутніми враженнями. Новостворена команда студентської організації факультету аграрного менеджменту на чолі з Іриною Янковою провели посвяту першокурсників.  

П'ятниця
28.10.2016

Кафедра фізичного виховання запрошує всіх бажаючих на серію майстер-класів

28 жовтня 2016 року

     Кафедра фізичного виховання анонсує проведення майстер-класів з різних видів спорту.      Вже 29 жовтня буде проведена перша їх серія з волейболу, міні-футболу та спортивного орієнтування. 

Осінню школу для абітурієнтів «Юний фахівець» відкрито!

28 жовтня 2016 року

     27 жовтня 2016 року уперше в стінах Університету з ініціативи гуманітарно-педагогічного факультету проведено осінню школу в НУБіП України «Юний фахівець», де були задіяні також ще три факультети:  

Першокурсники продовжують знайомити старшокласників з університетом

28 жовтня 2016 року

     Суденти-першокурсники спеціальності «Соціальна робота» гуманітарно-педагогічного факультету продовжують відвідувати свої школи і ділитися першими враженнями від навчання в НУБіП. 

Факультет інформаційних технологій продемонстрував зразкове лабораторне заняття

28 жовтня 2016 року

     26 жовтня в навчальній лабораторії інформаційних управляючих систем кафедри комп’ютерних наук відбулося відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Організація баз даних» для студентів 2-го курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки». 

Програма «подвійних дипломів» для студентів-гуманітаріїв діє фото

28 жовтня 2016 року

     У межах угоди про подвійні дипломи та безкоштовне стажування для студентів-гуманітаріїв, що її підписав гуманітарно-педагогічний факультет з Поморською академією в м. 

В університеті успішно стартували підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань

28 жовтня 2016 року

     На підготовчому відділенні НУБіП України розпочалися заняття для 54 слухачів. Консультаційно-підготовчі курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання знань із шести предметів щосуботи та щонеділі проводитимуть висококваліфіковані співробітники університету. 

Офіційні результати виборів. Вакарчук Ілля – новий голова студентської організації НУБіП України

28 жовтня 2016 року

     27 жовтня – визначний день роботи студентської організації НУБіП України. Майже 5000 студентів вирішили долю студентського самоврядування ще на один рік. 

Субота, неділя
29-30.10.2016

З екскурсією у Будинок Уряду

29 жовтня 2016 року

     Четвертокурсники агробіологічного факультету нещодавно відвідали Будинок Уряду.   

Кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного запросила на навчання випускників Березоворудського технікуму

29 жовтня 2016 року

     Кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного активно інформує потенційних вступників – випускників ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації та загальноосвітніх шкіл різних регіонів України – про можливості і переваги навчання в НУБіП. 

Юридичний факультет поглиблює міжнародні зв’язки з німецькими партнерами

30 жовтня 2016 року

На тижні на запрошення кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства юридичного факультету з робочим візитом з Німеччини завітав координатор програми Ерасмус+, професор кафедри міжнародного права Аугсбургського університету (Німеччина), доктор юридичний наук Штефан Лоренцмаєр.  

На кафедрі паразитології та тропічної ветеринарії провели відкрите лабораторне заняття фото

30 жовтня 2016 року

Практична підготовка займає чільне місце у формуванні світогляду лікаря ветеринарної медицини. Вона включає проведення лабораторних (практичних) занять у навчальних лабораторіях кафедр та навчальній клініці, навчальні, виробничі практики тощо. 

Дещо з історії університету: погляд у минуле (продовження)

30 жовтня 2016 року

Справкао истории возникновения и развития института за 1946/1947 гг. (мовою оригіналу)Краткая история возникновения и развития Киевского Лесохозяйственного института 

На факультеті харчових технологій відбувся науковий семінар із харчової хімії

30 жовтня 2016 року

     Харчова хімія – це надзвичайно цікава наука, яка покликана допомагати фахівцям галузі створювати справжн 

У Бережанському агротехнічному коледжі визначили переможців «Козацьких забав»

30 жовтня 2016 року

     Як у нас на Україні живуть, змагаються, веселяться, виховують дітей та дбають про своє здоров’я сучасні козаки та козачки, змогли переконатися усі, хто завітав 25 жовтня в спортивний зал Бережанського агротехнічного коледжу на однойменне спортивно-розважальне дійство, в рамках якого відбулися  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook