Календар подій

3.10.2016 – 9.10.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.10.2016

Однорічна стипендіальна програма BAYHOST

3 жовтня 2016, 0:00

     Вільна держава Баварія та BAYHOST приймають заявки на однорічну стипендіальну програму від студентів з країн Центральної, Східної та Південно-Східної Європи на 2017/18 навчальний рік. 

Міжнародний футбольний турнір «КУБОК ДРУЖБИ 2016»

3 жовтня 2016 року

Міжнародний футбольний турнір «КУБОК ДРУЖБИ 2016» 

Ректорат: маємо вибудувати ефективну систему виховної роботи

3 жовтня 2016 року

     3 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На ньому розглянули якість навчання, господарські питання. Особлива увага – виховній роботі. 

Завершились Дні Донора в НУБіП України

3 жовтня 2016 року

     З 20 по 30 вересня в стінах гуртожитку № 11 НУБіП України збиралася небайдужа та свідома молодь, яка мала одну спільну мету: стати донором крові заради здоров’я та життя інших, тих, хто потребує цього найбільше. 

Вчені факультету тваринництва та водних біоресурсів втретє за рік виграли грант на міжнародне стажування – цього разу до Ізраїлю

3 жовтня 2016 року

     4-23 вересня завідувач кафедри годівлі тварин і технології кормів професор Михайло Сичов проходив стажування в Міжнародному сільськогосподарському тренінг-центрі Міністерства закордонних справ Ізраїлю. 

Магістерська робота: свідомий вибір тематики дослідження

3 жовтня 2016 року

 Днями кафедра педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету провела науковий семінар «Магістерська робота: свідомий вибір тематики дослідження» для студентів магістратури спеціальності «Науки про освіту (Педагогіка вищої школи)». 

Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету успішно склали міжнародний екзамен ТКТ (Teaching Knowledge Test)

3 жовтня 2016 року

Науково-педагогічні працівники кафедр романо-германських мов і перекладу та англійської філології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України організували проведення курсу з методології викладання англійської мови Teaching Knowledge Test. 

В Ірпінському економічному коледжі відбулася лінійка пам’яті «Герої не вмирають»

3 жовтня 2016 року

Як шкода тих, кого забрали небеса,Кого війна в безсмертні списки записала,Хай згасла свічка, але пам'ять не згаса,Бо нас життям від смертi захищали! 

Факультет ветеринарної медицини НУБіП України відкриває «Сходинку в омріяну професію»

3 жовтня 2016 року

     Уже не перший рік у вересні Ладижинська міська рада та міський центр зайнятості для учнів шкіл міста проводять профорієнтаційний форум «Сходинка в омріяну професію». 

Магістерська програма «Адміністративний менеджмент» успішно пройшла міжнародну акредитацію!

3 жовтня 2016 року

Магістерська програма «Адміністративний менеджмент» успішно пройшла міжнародну акредитацію! 

Співробітники факультету інформаційних технологій успішно продемонстрували систему електронного дорадництва в Полтавській обласній державній адміністрації

3 жовтня 2016 року

     Факультет інформаційних технологій приділяє посилену увагу розвитку інноваційної діяльності. Зокрема, фахівцями кафедри інформаційних систем розроблена електронна платформа для системи дорадництва. 

Університет підтримав проект USJ (Ukrainian scientific journals) та поповнив своїми науковими виданнями десятку міжнародних наукометричних баз

3 жовтня 2016 року

     Проект «Українські наукові журнали» ініційовано академічною громадськістю з метою формування єдиної бази українських наукових журналів, забезпечення зручного для науковців пошуку журналів за назвою, тематикою, наукометричною базою, ISSN, підвищення якості видань відповідно до міжнародних стандартів. 

Магістерська програма «Адміністративний менеджмент» успішно пройшла міжнародну акредитацію

3 жовтня 2016 року

     Упродовж 2015-2016 н.р. проходила міжнародна акредитація Європейською акредитаційною комісією ACQUIN магістерської програми "Адміністративний менеджмент".  

Тренування з цивільного захисту

3 жовтня 2016 року

      30 вересня 2016 року в університеті пройшли тренування з цивільного захисту. 

Вивчаємо нові можливості інформаційних технологій від провідних ІТ-компаній

3 жовтня 2016 року

     23 вересня 2016 року компанія Майкрософт в партнерстві з Адміністрацією Президента та Американською агенцією з міжнародного розвитку «USAID» провела тренінг з впровадження систем автоматизації для вищих начальних закладів. 

Вітаємо професорів Івана Григорюка та Сидора Кіраля з державними нагородами

3 жовтня 2016 року

 З нагоди Дня працівників освіти указом Президента України Петра Порошенка орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено професора Івана Панасовича Григорюка, почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» присвоєно професору Сидору Степановичу Кіралю. 

Вівторок
4.10.2016

DISCUSSION CLUB з носіями англійської мови

4 жовтня 2016, 15:30

     4 жовтня о 15:30 у 1-му навчальному корпусі (аудиторія №97) за підтримки керівництва університету і Спілки молодих вчених з метою підвищення рівня володіння англійською мовою відбудеться перше заняття розмовного клубу у цьому навчальному році з Пітером Янгом (Канада).  

Лекція-диспут на тему: «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні»

4 жовтня 2016, 10:00

     На запрошення кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відкукнувся експер з впровадження систем НАССР та простежуваності Юрій Оглашенний і проведе  

«Наука та освіта на зламі століть»: сучасні аспекти трансформаційних процесів

4 жовтня 2016 року

     Виклик XXI століття, безпосередньо звернений до освіти та науки, полягає в тому, щоб пробудити природні функції освіти як найважливішої сфери пізнання. 

Стартує волейбольний сезон

4 жовтня 2016 року

     Не секрет, що волейболісти НУБіП України – одні з найсильніших студентських команд нашої держави. Багаторазові переможці Чемпіонатів Києва та України, наші чоловіча і жіноча збірні є незмінними лідерами у цьому наймасовішому виді спорту. Водночас, це динамічний та видовищний спорт, який не залишить байдужим жодного вболівальника. 

Зустріч ректора з магістрами: маємо бути професіоналами і патріотами університету та України

4 жовтня 2016 року

     4 жовтня відбулася традиційна зустріч керівництва університету зі старостами академічних груп магістратури І та ІІ року навчання. Знаково, що майбутні магістри були здивовані місцем зустрічі: вони пам’ятають, у якому стані була 233 аудиторія десятого навчального корпусу ще якихось півроку тому, і яка вона зараз. 

Фахівці ІТ-індустрії діляться досвідом та перспективами роботи зі студентами факультету інформаційних технологій

4 жовтня 2016 року

     На факультеті інформаційних технологій відбулися цікаві зустрічі студентів з представниками ІТ-бізнесу. Компанія Beetroot займається створенням команд веб-розробників, дизайнерів та Word Press спеціалістів, у ній працює більше 100 професіоналів. 

Університет підписав договір з Всеукраїнською асоціацією інфекційного контролю та антимікробної резистентності

4 жовтня 2016 року

     Університет підписав договір про об’єднання зусиль з громадською організацією «Всеукраїнська асоціація інфекційного контролю та антимікробної резистентності».     Він має на меті підвищення обізнаності лікарів ветеринарної медицини та працівників агропромислового комплек 

Середа
5.10.2016

Запрошуємо на лекцію Анатолія Швиденка на тему: «Сучасні проблеми світового лісівництва»

5 жовтня 2016, 10:00

Лектор — почесний професор НУБіП України,провідний науковий співробітникМіжнародного інституту прикладного системного аналізу (Австрія), 

Зустріч керівництва із старостами першого курсу: до спільної праці!

5 жовтня 2016 року

     5 жовтня. Цього дня відбулася традиційна і третя за ліком зустріч керівництва університету із старостами академічних груп. Як і попередні, вона покликана провести діалог, але вже із першокурсниками. 

Cambridge English Language Assessment та Authorised Platinum Centre Oxford Klass провели семінар для викладачів і студентів університету

5 жовтня 2016 року

    5 жовтня на гуманітарно-педагогічному факультеті у рамках угоди з Cambridge English Language Assessment відбувся черговий семінар «International Cambridge Exams – The Challenges of Today». 

Гуманітарно-педагогічний факультет оголошує набір слухачів до осінньої школи для абітурієнтів «Юний філолог»

5 жовтня 2016 року

         З метою активізації профорієнтаційної роботи, популяризації вивчення англійської, польської, французької, німецької мов, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами за спеціальністю «Філологія» гуманітарно-педагогічного факультету кафедри романо- 

Стартували Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних вишів з баскетболу

5 жовтня 2016 року

      З 4 по 6 жовтня Національний університет біоресурсів та природокористування України приймає у своїх стінах учасників Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV р.а. з баскетболу серед чоловічих та жіночих команд. За звання «переможця» будуть змагатися представники таких вузів, як: 

Лекція Анатолія Швиденка: глобальні зміни і сучасні тенденції світового лісівництва

5 жовтня 2016 року

     60 років тому, молодим і юним Анатолій Швиденко був студентом лісогосподарського факультету Української сільськогосподарської академії (нині НУБіП України), а сьогодні, відомим на весь світ ученим. 

Четвер
6.10.2016

Університетський етап «Студентська республіка в НУБіП України»

6 жовтня 2016, 14:00

     Поки всі студенти проводять останні теплі осінні дні, студенти НУБіП України з 6 по 9 жовтня на території одного з відокремлених підрозділів університету «Великоснітинське НДГ ім. О.В. 

«Студентська республіка в НУБіП України»: день перший

6 жовтня 2016 року

 6 жовтня 2016 року на базі НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка розпочався довгоочікуваний університетський етап «Студентської республіки в НУБіП».  Цей фестиваль – «Студентська республіка» в Україні зареєстрований з 1998 року. Тобто студентство пропагує свої республіканські ідеї ось вже 18-й рік. 

У центрі уваги Координаційної ради: створення спільних навчально-науково-виробничих центрів з провідними організаціями

6 жовтня 2016 року

     Традиційне засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочалось з виконання доручення ректорату щодо активізації створення та діяльності навчально-науково-виробничих центрів. 

Вчена рада гуманітарно-педагогічного факультету: акцент на публікаційній активності викладачів

6 жовтня 2016 року

     06 жовтня 2016 року відбулося чергове засідання вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету. 

Економимо електроенергію разом

6 жовтня 2016 року

     У світлі значного підвищення тарифів на енергоносії питання економного їх використання стає нагальною потребою сьогодення. Тому в університеті послідовно і системно впроваджуються енергоощадні технології. 

Рік англійської мови: гуманітарії започатковують зимову і літню школи англійської мови фото

6 жовтня 2016 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет працює над втілення нової концепції навчання іноземним мовам в НУБіП України, спрямованої на підвищення рівня розмовної англійської мови викладачів, аспірантів, студентів. 

У «Великоснітинському» тривають осінні польові роботи

6 жовтня 2016 року

 У НДГ «Великоснітинське» ім. О Музиченка завершується посівна. Як повідомляє директор господарства Микола Журавель, під озимою пшеницею – 825 гектарів, з них на зерно – 625 гектарів. Решта – на зелений корм. 46 гектарів  засіяно озимим житом. 

Міжнарoдна агропромислова виставка AGROEXPO-2016 очима науково-педагогічних працівників і студентів факультету конструювання та дизайну

6 жовтня 2016 року

     З 29 вересня по 1 жовтня у Кропивницькому проходила Мiжнapoднa aгpoпpoмислoвa вистaвкa «AGROEXPO-2016» з польовою демонстрацією техніки. 

Неформальний англійський розмовний клуб на гуманітарно-педагогічному: підводимо підсумки

6 жовтня 2016 року

     Неформальний англійський розмовний клуб, що стартував 26 вересня 2016 року і в якому брали участь студенти гуманітарно-педагогічного факультету та факультету аграрного менеджменту, завершує свою роботу. 

П'ятниця
7.10.2016

Запрошуємо на семінар «Життєвий шлях видатного вченого-таксатора А. А. Строчинського: наукова та освітня діяльність»

7 жовтня 2016, 9:30

Шановні колеги!     Колектив кафедри лісової таксації та лісовпорядкування запрошує на  

Профілактика інфекційних захворювань у студмістечку у центрі уваги його дирекції

7 жовтня 2016 року

    6 жовтня 2016 року голова студмістечка Сергій Стецюк провів збори дирекції студентського містечка, участь у яких взяли завідувачі всіх гуртожитків. Головним питанням порядку денного була профілактика інфекційних захворювань серед мешканців кампусу. 

У Заліщицькому аграрному коледжі ім. О.Храпливого підбито підсумки он-лайн вікторини «Чи знаєш ти історію свого коледжу?»

7 жовтня 2016 року

     Закінчився вересень, а це означає, що прийшов час підбити підсумки вікторини на знання історії коледжу.  

Дві перемоги університетських баскетболістів

7 жовтня 2016 року

     4-6 жовтня 2016 року на базі НУБіП проходили Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних вищих навчальних закладів III-IV р.а. з баскетболу. 

Тривають ремонтно-відновлювальні роботи в третьому корпусі

7 жовтня 2016 року

     7 жовтня 2016 року. Тривають ремонтно-відновлювальні роботи в третьому корпусі.     Укритий риштуваннями фасад уже готовий під оздоблювальні роботи – декоративну штукатурку «короїд». Але сьогодні дощова погода, і робочих на риштуваннях не помітно. Зате всередині роботи киплять на всіх поверхах. 

Чергова перемога футболістів

7 жовтня 2016 року

     У четвер, третій тур чемпіонату розіграли між собою команди НУБіП України та «Авіатор». Після перших двох турів НУБіП мав чотири набраних очка, а НАУ – одне, тому для двох команд ця зустріч була дуже важлива. 

Субота, неділя
8-9.10.2016

«Бойове хрещення» магістрів факультету ветеринарної медицини

8 жовтня 2016 року

     4 жовтня 2016 року на кафедрі патологічної анатомії пройшло своєрідне «бойове хрещення» магістрів першого року навчання програми «Патоморфологічна діагностика хвороб»: майбутнім фахівцями запропонували взяти участь в одному з чисельних розтинів, які проводять співробітники кафедри. 

Курси підвищення кваліфікації для викладачів з використання хмарних сервісів Майкрософт у навчанні – підсумки першого тижня

8 жовтня 2016 року

     50 викладачів університету вже тиждень навчаються на курсах підвищення кваліфікації з використання хмарних сервісів Майкрософт у навчанні, які проходять на базі ННІ післядипломної освіти та факультету інформаційних технологій за підтримки  

Викладачі університету ознайомилися з сучасною електрикою, гідравлікою і мехатронікою техніки CLAAS

8 жовтня 2016 року

     У Аграрному демонстраційному та навчальному центрі, що діє на базі Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. 

Дещо з історії університету: погляд у минуле

9 жовтня 2016 року

Справкао истории возникновения и развития института за 1946/1947 гг. (мовою оригіналу)Краткая история возникновения и развития Киевского Лесохозяйственного института 

У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого провели зустріч з учасниками АТО

9 жовтня 2016 року

     Ми – українці! І немає нам життя без України, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це мати, яку не вибирають, як і долю, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі. Сьогодні, як ніколи раніше, актуальною є тема миру в нашій багатостраждальній Україні. 

Національний контактний пункт програми «Горизонт 2020» НУБіП України розпочинає свою діяльність!

9 жовтня 2016 року

     Національний контактний пункт програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», який нещодавно створено при нашому університеті, розпочинає свою роботу з проведення науково-практичного семінару «Участь науково-педагогічних працівників ВНЗ України в конк 

Увага! Проводиться набір на навчальний курс «Англійська мова для академічних цілей»

9 жовтня 2016, 0:00

Навчально-науковий інститут післядипломної освітиЦентр професійного розвитку кадрівоголошують набір на курс“АНГЛІЙСЬКА МОВА ДЛЯ АКАДЕМІЧНИХ ЦІЛЕЙ” 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook