Календар подій

9.05.2016 – 15.05.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
9.05.2016

Ніхто не забутий, ніщо не забуто...

9 травня 2016 року

     Жахливу сторінку в історії нашої держави залишила Друга світова війна. Немає такої оселі, у яку б не заглянула смерть. Немає сім’ї, яка б не зазнала невимовних втрат.  

Визначено шляхи підвищення ефективності використання земель Заліщицького аграрного коледжу

9 травня 2016 року

     Згідно наказу ректора Станіслава Ніколаєнка та відповідно до рішення квітневої вченої ради комісією університету на чолі з деканом агробіологічного факультету Віктором Забалуєвим вивчено питання ефективності використання землі  

Вівторок
10.05.2016

Ректорат: до Дня університету має бути завершено озеленення і благоустрій території

10 травня 2016 року

     10 травня відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор Станіслав Ніколаєнко поінформував про участь у державних заходах, приурочених Дню Перемоги над нацизмом у Європі 9 травня. 

Стажування у Чехії та Польщі

10 травня 2016 року

 Шановні науковці, викладачі, студенти! 

Студенти Ірпінського економічного коледжу – учасники Консумерського фестивалю – 2016

10 травня 2016 року

     Наприкінці квітня 2016 року на базі кафедри безпеки, експертизи і товарознавства Одеської національної академії харчових технологій пройшли командні змагання у рамках Консумерського фестивалю – 2016. 

Середа
11.05.2016

V «Фестиваль студентської науки – 2016», приурочений до Дня науки

11 травня 2016, 14:00

     Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка, 11-18 травня в університеті пройде V «Фестиваль студентської науки – 2016», приурочений Дню науки.     Директори ННІ, НДІ, декани факультетів, їхні заступники з наукової роботи мають забезпечити участь у фестивалі членів студентськи 

Триває перевірка факультету тваринництва та водних біоресурсів

11 травня 2016 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів триває підготовка до травневої вченої ради. 

Факультет землевпорядкування провів профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО з української мови та літератури

11 травня 2016 року

     За дорученням керівництва НУБіП України та на виконання розпорядження ректора від 12.04.2016 року № 9 «Про забезпечення професійно-орієнтаційної роботи та з метою інформування потенційних вступників загальноосвітніх шкіл, які складають зовнішнє незалежне оцінювання у 2016 р», викладачі факультету активізували профорієнтаційну роботу біля пунктів с 

Гуманітарно-педагогічний факультет: упорядкування території триває

11 травня 2016 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет активно готується до відзначення Дня університету. Тож 11 травня проведено роботу з упорядкування та озеленення прилеглої території і закладення квіткових клумб.  

Виїзні практичні заняття студентів-тваринників в Агростанції

11 травня 2016 року

     Днями студенти третього курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів, які під керівництвом професора кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Віктора Шеремета та доцента Миколи Себи вивчають особливості біол 

Першокурсники-агробіологи пройшли навчальну ознайомчу практику в навчально-дослідних господарствах університету

11 травня 2016 року

     Успішно завершилась навчальна ознайомча практика 118 студентів першого курсу агробіологічного факультету у двох НДГ університету – «Агрономічна дослідна станція» та «Великоснітинське ім. 

Четвер
12.05.2016

Круглий стіл "Фінанси аграрного сектору: криза інвестування виробництва"

12 травня 2016, 10:30

Шановні науковці, аспіранти та студенти! 

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в управлінні господарською діяльністю та оподаткуванням підприємств»

12 травня 2016, 9:30

      Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в управлінні господарською діяльністю та оподаткуванням підприємств», яка відбудеться у м. 

V Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії»

12 травня 2016, 9:00

    Запрошуємо Вас взяти участь у роботі V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії», яка відбудеться у Києві 12-13 травня 2016 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування Україн 

Міжнародна мобільність студентів гуманітарно-педагогічного факультету в дії

12 травня 2016 року

     У рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» 11 травня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулась зустріч декана Василя Шинкарука та заступника декана факультету захисту рослин, біотехноло 

Олег Бронін очолив планово-фінансовий відділ університету

12 травня 2016 року

 12 травня відбулося представлення нового начальника планово-фінансового відділу університету. 

В університеті стартував І етап Фестивалю студентської науки – 2016

12 травня 2016 року

     В університеті стартував І етап «Фестивалю студентської науки – 2016», приурочений до Дня науки. У його рамках про свою роботу звітують студентські наукові гуртки. 

П'ятниця
13.05.2016

Звершення та надії в біотехнологіях

13 травня 2016 року

     На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії». 

Відповідність критеріям дослідницького університету у центрі уваги координаційної ради з питань науково-технічної діяльності

13 травня 2016 року

     Травневе засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності відкрив голова ради Ігор Ібатуллін та ознайомив присутніх із актуальними науковими завданнями сьогодення. 

Вшанували подвиг невідомого солдата

13 травня 2016 року

     Проїжджаючи 212-м маршрутом мало хто здогадується, що за декілька сотень метрів від зупинки «Добрий шлях» в лісі знаходиться могила невідомого солдата. За розповідями старожилів, на цьому місці знаходився штаб фашистських окупантів. Саме визволяючи столицю від загарбників тут знайшов вічний спокій один із бійців. 

Мешканці студмістечка продовжують благоустрій свого дому

13 травня 2016 року

     Продовжується приведення об’єктів та територій університету до належного санітарно-технічного стану.     12 травня за ініціативи директора студентського містечка Сергія Стецюка мешканці гуртожитків вийшли попрацювати на благоустрої території. 

В університеті відкрито англомовні програмі підготовки магістрів з економіки, менеджменту і екології

13 травня 2016 року

 На виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» наказом ректора Станіслава Ніколаєнка запроваджені англомовні магістерські програми за спеціальностями економіка, менеджмент і екологія за відповідними спеціалізаціями економіка, менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, екологія т 

Університет менеджменту освіти вдячний НУБіП за співпрацю і допомогу в запровадженні рейтингової системи

13 травня 2016 року

     На адресу ректора Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від керівництва Університету менеджменту освіти НАПН України за співпрацю і підтримку у науково-методичних та організаційних питаннях упровадження рейтингової системи. 

Субота, неділя
14-15.05.2016

Лабораторія біосенсорики представила результати своїх досліджень в Нюрнбергу

14 травня 2016 року

 З 10 по 12 травня в Нюрнбергу (Німеччина) відбулась міжнародна виставка SENSOR+TEST 2016.  

Профорієнтаційна робота факультету ветеринарної медицини триває

14 травня 2016 року

     Співробітники факультету ветеринарної медицини на початку травня провели профорієнтаційну роботу із випускниками шкіл Києва №№ 132, 179, 286, 227, 241 та № 7 Переяслав-Хмел 

Юридичний факультет представив НУБіП України на Ярмарці професій «Планування кар’єри» у місті Малин Житомирської області

14 травня 2016 року

   22 квітня 2016 р. у м. Малин Житомирської області відбувся Ярмарок професій «Планування кар’єри: max-info min-risk» за підтримки Малинського міського центру зайнятості.  

Стартувала міжнародна програма обміну з досліджень в сільськогосподарській галузі за підтримки сім'ї Воскобійників

15 травня 2016 року

 Факультет Сільського господарства Університету Штату Пенсильванія (The Pennsylvania State University) оголосив про початок конкурсу на участь у прогамі WIRA (Woskob International Research in Agriculture) або ВІРА на 2016-2017 академічний рік. 

Гуманітарно-педагогічний факультет: готуємось до навчальних практик

15 травня 2016 року

     Здобуття студентами високого рівня професійних знань, умінь і навичок відбувається під час проходження навчальних практик. У процесі доцільної та цілеспрямованої діяльності майбутні фахівці досягають певної мети. Адже саме система практик дозволяє молодим людям зануритись у педагогічний процес, оцінивши майбутню професію. 

Що ти знаєш про університет? Стартувала вікторина про історію нашої alma mater

15 травня 2016 року

      За ініціативи ректорату, профспілкових організацій працівників, студентів та аспірантів, а також ННЦ виховної роботи та соціального розвитку розпочинається вікторина про історію нашої alma mater, приурочена її 118-річчю< 

Так, не вмерли України ні слава, ні воля…

15 травня 2016 року

     Делегація університету побувала в успішному підприємстві «РостАгро», яке очолює випускник факультету механізації УСГА 1971 року Михайло Бернацький.  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook