Календар подій

14.03.2016 – 20.03.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
14.03.2016

Наукова бібліотека запрошує на книжкову виставку нових надходжень літератури

14 березня 2016 року

Щорічно з метою забезпечення навчальних дисциплін університету, наукова бібліотека здійснює закупівлю необхідної навчально-методичної літератури, а також оприбутковує навчальні та наукові видання, що передані в подарунок від науково-педагогічних працівників університету 

Практичне навчання, зрізи знань і студентські олімпіади – у центрі уваги ректорату

14 березня 2016 року

     14 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнко відбулося традиційне засідання ректорату. 

До уваги студентів і аспірантів! Можливість навчання в університетах Китаю

14 березня 2016 року

 У рамках двохсторонньої угоди між Україною та Китайською Народною Республікою з метою розширення співпраці в галузі освіти та науки уряд Китаю виділив 44 стипендії для студентів та аспірантів України. 

Підбито підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Біотехнологія»

14 березня 2016 року

 На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології завершився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Біотехнологія». У ньому взяли участь четвертокурсники факультету. 

Вокальний ансамбль «АМЕРО» виборов гран-прі VII Всеукраїнського фольклорно-етнографічного фестивалю «Золоті ключі» імені Василя Верховинця фото

14 березня 2016 року

     Упродовж останніх десяти років на Приірпінні успішно діє творчий проект «Відродження починається з духовності», в рамках якого проходять різноманітні Всеукраїнські фестивалі та фестиваль-конкурс аматорської творчості. 

Вівторок
15.03.2016

Нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ

15 березня 2016, 10:00

П О Р Я Д О К      Д Е Н Н И Й1. Про університетську варту (В. Курило).2. Про проведення деканського та директорського контролю знань (С. Кваша).3. Про завершення першого етапу всеукраїнських студентських олімпіад (О. 

Увага! І етап Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Латинська мова»

15 березня 2016, 10:00

      Запрошуємо усіх, кому небайдужа історія та культура античного світу та класичних мов, зокре 

Відповідальні від факультетів та ННІ обговорили порядок розміщення бази тестових завдань на навчально-інформаційному порталі Moodle

15 березня 2016 року

     Зважаючи на стрімкий розвиток сучасних технологій, електронні форми навчання в останні роки стрімко набули інтенсивного поширення в освітньому середовищі університетів та істотно змінюють методологію навчального процесу. Зважаючи на це, в НУБіП України активізувалася робота з наповнення електронного освітнього середовища.  

З Кракова до Києва: вступник Олександр Унольд ламає стереотипи

15 березня 2016 року

 Цієї весни у День відкритих дверей до університету завітали більше двох тисяч потенційних абітурієнтів, аби познайомитися з можливостями, які відкриває для них навчання в НУБіП. Один з них - наш співрозмовник Олександр Унольд, який тільки-но повернувся з Польщі, де навчався. 

Функціонування університетської варти в центрі уваги заступників деканів факультетів та директорів ННІ

15 березня 2016 року

     15 березня відбулася нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ. Відкриваючи її, проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило акцентував увагу присутніх на питаннях функціонування університетської варти. 

Вчена рада УЛЯБП АПК: обговорили результати та перспективи діяльності

15 березня 2016 року

     11 березня 2016 року відбулося засідання Вченої ради Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України. 

Середа
16.03.2016

НА КАФЕДРІ ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗАСОБІВ У АПК ПРОВЕДЕНО ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ! фото

16 березня 2016 року

  На кафедрі транспортних технологій  та засобів у АПК проведено відкриту лекцію з дисципліни: "Основи теорії систем і управління" на тему: " ЕВРОПЕЙСЬКІ ВИМОГИ ДО СУБЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ ВАНТАЖНИХ І ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В ГА 

На базі Вроцлавського природничого університету обговорено погодження змісту грантових заявок в рамках програми Горизонт-2020

16 березня 2016 року

     Зміни, що відбуваються у системі вищої освіти України, вимагають від сучасного навчального закладу своєчасного реагування, постійного вдосконалення та пошуку напрямів розвитку. 

Делегація факультету тваринництва та водних біоресурсів проводить успішні переговори з китайськими колегами

16 березня 2016 року

 На запрошення уряду провінції Чжецян та департаменту сільського господарства міста Чуці делегація університету у складі декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка, завідувача каф 

Парламентські слухання. Станіслав Ніколаєнко: Необхідно повернути до нормального життя території, що постраждали від Чорнобильської катастрофи

16 березня 2016 року

 16 березня відбулися парламентські слухання, присвячені тридцятим роковинам катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції.Участь у слуханнях брали ректор Станіслав Ніколаєнко та директор НДІ сільськогосподарської радіології Валерій Кашпаров. 

Студентів спеціальності «Біржова діяльність» відзначено сертифікатами міжнародного конкурсу з інвестиційних досліджень CFA Institute Research Challenge

16 березня 2016 року

     З жовтня 2015 року по лютий 2016 року визнана в світі, авторитетна організація – професійна асоціація інвестиційних аналітиків CFA Institute – провела 10-й ювілейний конкурс з інвестиційних досліджень CFA Research Challenge. 

Студенти агробіологічного факультету запрошуються для участі у І етапі Всеукраїнської олімпіади

16 березня 2016, 0:00

     16-17 березня 2016 року студенти агробіологічного факультету запрошуються для участі у І етапі Всеукраїнської олімпіади 2015-2016 н. р. зі спеціальностей:  

Четвер
17.03.2016

НУБіП України – Палац дітей та юнацтва міста Києва: обговорено шляхи співпраці

17 березня 2016 року

     17 березня відбулася зустріч проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші з директором Палацу дітей та юнацтва міста Києва Оксаною Добровольскою. На ній обговорено можливості співпраці між обома закладами. А їх є чимало. 

НУБіП України отримав диплом Гран-прі "Лідер вищої освіти України"

17 березня 2016 року

     Сьогодні у Київському палаці дітей та юнацтва проходить Сьома міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти 2016". Виставка відбувається за п 

Розширюємо бази практик: підписано договір з провідним китайським виробником птиці

17 березня 2016 року

     17 березня 2016 року став ще одним важливим днем у розвитку факультету тваринництва та водних біоресурсів та підвищення його ролі в міжнародному освітньо-науковому середовищі.  

У Боярській лісовій дослідній станції розпочалася лісокультурна кампанія 2016

17 березня 2016 року

     16 березня 2016 року у Боярській лісовій дослідній станції НУБіП розпочалася традиційна щорічна лісокультурна кампанія. 

П'ятниця
18.03.2016

Краса НУБіП України-2016: красунею університету стала Катерина Соболєва, містером – Станіслав Імшенецький

18 березня 2016 року

     17 березня в НУБіП України обирали красуню і красеня цього року. Традиційно кожен факультет, навчально-науковий інститут та відокремлений підрозділ університету делегував на конкурс своїх представників. Тож 12 юнаків і 22 дівчини виборювали цього дня титул найкрасивіших. 

Результати досліджень лабораторії лісової пірології університету впроваджуватимуться Державним агентством України з управління зоною відчуження

18 березня 2016 року

     У рамках впровадження результатів наукових досліджень лабораторії лісової пірології відбулася зустріч голови Державного агентства України з управління зоною відчуження Віталія Петрука із професором Сергієм Зібцевим. 

Субота, неділя
19-20.03.2016

Випускників бакалаврату запросили на навчання до магістратури фото

19 березня 2016 року

    Цього тижня відбулася низка зустрічей випускників бакалаврату з координаторами магістерських програм. 

Студентка факультету ветеринарної медицини Марина Михальчук перемогла у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

19 березня 2016 року

 В університеті триває І етап Всеукраїнських студентських олімпіад. Минулого тижня інтелектуальні змагання проходили з хімії. За традицією олімпіаду організовували колективи хімічних кафедр. 

Покращуємо практичне навчання студентів – на базі НДГ НУБіП України відбувся навчально-виробничий семінар

20 березня 2016 року

     Весна – це початок весняно-польових робіт задля отримання майбутнього урожаю! 

В університеті стартували курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини

20 березня 2016 року

     14 березня на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за трьома напрямками. 

З історії кафедри ботаніки НУБіП

20 березня 2016 року

     Історія університету очима Володимира Івановича Лушпи, який з квітня 1970 р. до 2010 р. працював на кафедрі ботаніки нині Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

В університеті пройшов огляд-конкурс на кращий гуртожиток

20 березня 2016 року

     14-16 березня в університеті пройшов третій за ліком конкурс-огляд на кращий гуртожиток студентського містечка. 

Профорієнтаційна робота кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка серед випускників коледжів

20 березня 2016 року

     Доценти кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook