Календар подій

6.07.2015 – 12.07.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.07.2015

Запрошуємо до участі в І Міжнародній Літній Школі, яка присвячена досягненням сучасних природничих наук для забезпечення сталого розвитку суспільства

6 липня 2015, 9:00

 Запрошуємо студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників, всіх бажаючих до участі у І Міжнародній Літній Школі «Досягнення сучасних природничих наук для забезпечення сталого розвитку суспільства» / Achievements and Applications of Environment 

Перша міжнародна літня школа розпочала свою роботу

6 липня 2015 року

Сьогодні в Заліщицькому аграрному коледжі розпочала роботу Перша міжнародна літня школа «Achievements and applications of Environmental and Life Sciences for sustainable development», яка є одним із заходів реалізації програми розвитку університету "Голосіївська ініциатива - 2020". 

Вітаємо з присудженням наукових ступенів!

6 липня 2015 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 30 червня 2015 року 

На стажування до Празького університету наук про життя

6 липня 2015 року

Обговорення напрямків співпраці з Празьким університетом наук про життя було основним лейтмотивом перебування делегації університету в Празі. 

Вітаємо з успішним захистом кандидатської дисертації фото

6 липня 2015 року

          Колектив кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей  щиро вітає свою колегу, старшого викладача Турчак Олесю Миколаївну  з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук. 

У центрі уваги ректорату – вступна кампанія 2015

6 липня 2015 року

 6 липня під головування ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, присвячене проведенню вступної кампанії. Але розпочав засідання очільник університету з розповіді про результати відрядження до Чехії та Словакії. 

Випуск фахівців в ННІ післядипломної освіти

6 липня 2015 року

 Минулого тижня в ННІ післядипломної освіти відбулося урочисте вручення дипломів 204 випускникам освітньо-кваліфікаційних рівнів „Бакалавр”,  „Спеціаліст” і „Магістр”. 

Вівторок
7.07.2015

Укладено угоду про співпрацю з Державним агентством рибного господарства України

7 липня 2015 року

 Уперше за останні майже десять років університет відвідав голова Державного агентства рибного господарства України Ярема Ковалів.  

Цікавинки університетського життя у черговому випуску газети "Університетський кур'єр"

7 липня 2015 року

     Виходить з друку черговий випуск газети Національного університету біоресурсів і природокористування України "Університетський кур'єр".  

Науково-аналітичний журнал «Моніторинг біржового ринку» запрошує до публікації наукових праць

7 липня 2015 року

     Запрошуємо до публікації результатів досліджень науково-педагогічних працівників, аспірантів та молодих вчених у науково-аналітичному журналі «Моніторинг біржового ринку». Його засновано Аграрною біржею у 2009 році. А з 2013 — журнал видається спільно із нашим університетом. 

Канадське бюро міжнародної освіти пропонує комерціалізовувати наукові доробки

7 липня 2015 року

 6 липня 2015 року відбулася зустріч з представником Канадського бюро міжнародної освіти (CBIE), а саме менеджером з розвитку бізнесу Мелісою Пейн. 

Середа
8.07.2015

Землевпорядники освоюють найсучасніші електронні геодезичні прилади

8 липня 2015 року

 «ТІ, ЩО НАТЯГУЮТЬ СТРІЧКУ». Так називали їх в стародавньому Єгипті. Ким вони були? Ці люди належали до стародавньої гільдії, яка відповідала за розмітку наділів землі для стягнення податків. Робилося це щороку після того, як річка Ніл виходила з берегів. 

Святом Івана Купали завершили практику студенти 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету напряму Соціальна педагогіка

8 липня 2015 року

   Цього літа навчальна "соціально-педагогічна" практика студентів 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України напряму підготовки «Соціальна педагогіка» відбувалась на базі Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). 

До уваги абітурієнтів! 10 липня стартує вступна кампанія!

8 липня 2015 року

 10 липня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України стартує вступна кампанія. Заяви абітурієнтів прийматимуться у робочі дні з 9 години ранку до 18-ї вечора, по суботах – з 9-ї до 14-ї. 

Четвер
9.07.2015

Майданчику для пляжного футболу в НУБіП бути!

9 липня 2015 року

 На території 9 навчального корпусу НУБіП України планується побудувати майданчик для пляжного футболу. Дану ідею запропонував, а тепер активно намагається втілити в життя, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко, який є тренером збірної України з пляжного футболу.  

Запрацював студентський загін гуманітарно-педагогічного факультету

9 липня 2015 року

 Під гаслом «вчитися і трудитися» приступив до праці студентський загін гуманітарно-педагогічного факультету, створений з ініціативи  декана Василя Дмитровича Шинкарука та голови студентської організації факультету Романа Завгороднього. 

П'ятниця
10.07.2015

74 річниця героїчної оборони міста Києва

10 липня 2015, 11:00

 10 липня об 11-00 біля Меморіалу воїнам, викладачам і студентам, загиблим під час Другої світової війни (між першим і другим навчальними корпусами), відбудеться відзначення 74 річниці героїчної оборони міста Києва у 1941 році. 

Стартувала вступна кампанія 2015

10 липня 2015 року

 Сьогодні розпочався прийом документів до бакалаврату. На сьогодні Національний університет біоресурсів і природокористування України готує бакалаврів за 31 напрямом підготовки.  

Вчена рада затвердила зміни до правил прийому

10 липня 2015 року

 10 липня відбулося позачергове засідання вченої ради університету. Розпочинаючи його ректор Станіслав Ніколаєнко зазначив, що зібрання викликане об’єктивними причинами. 

74 роки подвигу захисників Києва

10 липня 2015 року

 10 липня на Меморіалі пам’яті полеглим співробітникам і студентам університету пройшов мітинг-реквієм, приурочений 74-й річниці героїчної оборони Києва, яка тривала 71 день. 

Субота, неділя
11-12.07.2015

Науковий парк «Стале природокористування та якість життя» став одним із засновників асоціації наукових парків

11 липня 2015 року

 Нещодавно на нараді керівників наукових і технологічних парків «Активізація діяльності та перспективи розвитку наукових і технологічних парків України» ці інноваційні установи об’єдналися в асоціацію. 

За програмою подвійних дипломів у Варшавському університеті наук про життя відбувся перший захист магістерських робіт фото

11 липня 2015 року

     Для ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 8 липня 2015 року стало знаковою датою підведення підсумків міжнародної співпраці нашого університету і Варшавського університету наук про життя – першим і успішним захистом магістерської роботи «Застосування алгоритмів стеження з використанням ПІ-регуляторів для керування роботою геліоколекторно 

Полум’яне літо 1941 року

12 липня 2015 року

 22 червня 1941 р. … День, коли завирувало полум’я Великої Вітчизняної війни. З перших її днів Україна стала ареною бойових дій. Удару зазнала й столиця Радянської України – м. Київ. 

Лабораторія діагностики та дорадництва з проблем патології лісових і декоративних деревних рослин та їх насаджень імені професора З.С.Голов'янка запрошує до співпраці

12 липня 2015 року

«Якби ми вчились так як треба, то й мудрість би була своя» Т.Г. ШевченкоЗагальнонаціональною проблемою нині є масові всихання лісових, особливо соснових та ялинових насаджень. Катастрофічних розмірів це всихання очікується в кінці серпня-початку вересня 2015 року. 

Вітаємо вчених, викладачів, студентів та аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів з Днем рибалки!

12 липня 2015 року

html div.text h1.page_header {color: red;} html div.text .b-greeting-text { clear: none; color: rgb(0, 128, 128); font-style: italic; font-weight: bold; font-size: 1.2em;} html div.text .b-greeting-image { clear: none; float: left; display: inline; margin: 0 15px 10px 0; } html div.text .b-greeting-sign { margin: 0 20px; position: relative; top: 16px; } 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook