ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денна та заочна форми навчання


 

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається

дисципліна

Силабус

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

 

Сучасні методи досліджень галузі

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Актуальні проблеми галузі

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологія консервування і зберігання мꞌяса

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологія кормів для домашніх тварин

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»