ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денна та заочна форми навчання
Навчальні дисципліни |
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
Робоча програма з дисципліни |
Сучасні методи досліджень галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
Актуальні проблеми галузі
|
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
Технологія консервування і зберігання мꞌяса
|
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини
|
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
Технологія кормів для домашніх тварин
|
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
|
|
|
|
|