Факультет аграрного менеджменту виступив співорганізатором Міжнародної конференції «Sustainable Innovation in Mechanical Engineering»

1 червня 2021 року

   28 – 29 травня 2021 року відбулась спільно організована факультетом інженерії та технологій Rama University Uttar Pradesh, Kanpur, India та факультетом аграрного менеджменту НУБіП України Міжнародна конференція «Sustainable Innovation in Mechanical Engineering». Конференція була спрямована на стимулювання інноваційної активності всіх сфер діяльності як основи сучасного соціуму, економічного зростання і цивілізаційного розвитку. Тематика конференції охопила загальні проблеми сталого розвитку суспільства, а також питання формування нової парадигми управління.
   Від імені ректора НУБіП України академіка Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, професорсько-викладацької спільноти та студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України з початком роботи конференції «Sustainable Innovation in Mechanical Engineering» учасників привітав начальник науково-дослідної частини НУБіП України, доктор сільськогосподарських наук, професор Володимир Отченашко.


   

   На думку Володимира Отченашка, заходи такого формату дають можливість зібрати разом представників науки, освіти і бізнесу для обміну науково-технічною інформацією та практичним досвідом у галузях сучасної інженерії та агробізнесу з метою визначення перспективних напрямів наукових досліджень, актуальних практичних завдань. Знаменно, що дні роботи конференції співпали зі святкуванням 123-ї річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України. За свою 123-річну історію в стінах НУБіП України підготовлені десятки відомих українських політиків та громадських діячів, сотні вчених, педагогів, керівників підприємств, організацій і установ, тисячі фахівців-виробничників, якими пишається Університет та вся Україна.
   Після виступів колег з Індії результатами своїх наукових досягнень поділилася професор кафедри імені Й.С. Завадського Надія Резнік. Її доповідь була присвячена викликам діджиталізації аграрного сектору, цифровій трансформації економіки, «смарт» фермерству. В ході доповіді вона зазначила, що НУБіП України - один з найбільших та визнаних університетів в Україні.

 

    У роботі конференції взяла участь доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва, яка акцентувала увагу на тому, що поряд з перевагами діджиталізації, існують певні загрози у формуванні цифрової економіки. Її доповідь стосувалась проблем діджиталізації як основного тренду в сучасних умовах. 


   

Маємо надію, що скоро міжнародна конференція такого формату може бути проведена вже оф-лайн, а вчені з усього світу матимуть можливість зустрічатися в очному режимі.

 

Ольга Костюк,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook