ВІДКРИТА ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЯ

22 березня 2021 року
НУБіП України, 12 корпус

22 березня 2021 року об 11-40 (3 пара) відбудеться відкрита он-лайн лекція старшого викладача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н. Менчинської Аліни Анатоліївни для студентів 2 курсу ОС Бакалавр спеціальності 181 Харчові технології з навчальної дисципліни «Фізико-хімічні і біохімічні основи переробки риби» на тему: «Принципи консервування гідробіонтів»

Посилання на лекцію https://meetingsemea15.webex.com/meet/menchynska

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook