Ректорат: захист магістерських робіт і старт зимової екзаменаційної сесії

7 грудня 2020 року
     7 грудня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Надзвичайна ситуація складається в освітній сфері через пандемію – змушені завершувати навчальний семестр дистанційно, оперативним штабом постійно фіксуються випадки захворювання на коронавірусну хворобу студентів, викладачів і співробітників. Тому потрібно максимально мобілізуватися і провести зимову екзаменаційну сесію організовано.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про старт захисту магістерських робіт, а з наступного тижня розпочинається екзаменаційна сесія для всіх курсів. Готуються матеріали до звіту про діяльність за 2020 рік, на перевірці показники рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників.
     Вчений секретар Оксана Барановська акцентувала увагу на необхідності закріплення представників від ректорату для участі в конференціях трудових колективах факультетів та ННІ, наголосила на терміновому поданні матеріалів до звіту.

     Голова Студентської організації Дмитро Кушпій цікавився питанням організації міжнародних практик – дано доручення директор ННЦ міжнародної діяльності Олександру Лабенку надати відповідні роз’яснення.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк доповів про ситуацію в кампусі. Триває підготовка до виселення магістрів, які завершують навчання, перевірку кімнат, приведення їх до ладу – лише після цього будуть видаватися документи про освіту.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершення виконання зовнішніх робіт відповідно до плану на 2020 рік, триває ремонт місць загального користування в гуртожитку №11. У зв’язку з пониженням температурного режиму на вулиці служби головного енергетика, механіка, інженера чергують в посиленому режимі.
     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про заслуховування звітів про виконання наукових досліджень, доопрацювання про'ктів на фінансування у наступному році, перевірку рейтингу науково-педагогічних працівників.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Валерію Іщенку – дбати за зміцнення матеріально-технічної бази, контролювати ремонтні роботи, провести нараду з облаштування центру продажу продовольства власного виробництва. Сергію Стецюку – підтримували лад в гуртожитках та контролювати дотримання санітарно-епідеміологічних умов.

 

      Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook