Навчальні лабораторії


   На кафедрі технологій виробництва молока та м’яса функціонує 3 атестовані навчальні лабораторії: «Якості м’яса»; «Якості молока та молочних продуктів»; «Технологій виробництва продукції скотарства».    

  Навчальна лабораторія «Технології виробництва продукції скотарства» Навчальний корпус №7, ауд. 23 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)                      Навчальна лабораторія «Якості м’яса» Навчальний корпус №7а, ауд. 205 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)         
    Навчальна лабораторія «Якості молока та молочних продуктів» Навчальний корпус №7а, ауд. 207 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)                  

Normal
0

21

false
false
false

UK
X-NONE
X-NONE

Наукові послуги лабораторій кафедри технологій виробництва молока та м'яса:
 

Normal
0

21

false
false
false

UK
X-NONE
X-NONE

  • Визначення чистоти молока.
  • Визначення соди в молоці.
  • Визначення фальсифікації молока крохмалем.
  • Визначення густини молока.
  • Визначення титрометричним методом кислотності молока.
  • Визначення кількості соматичних клітин в молоці віскозиметром.
  • Визначення рН молока.
  • Визначення точки замерзання молока.
  • Визначення вмісту сечовини в молоці.
  • Визначення вмісту лактози в молоці.
  • Пакет «Фізико-хімічні дослідження молока» (визначення вмісту жиру, білка, доданої води, СЗМЗ, щільності, точки замерзання, солі, лактози, температури проби, рН, електропровідності).
  • Пакет «Фізико-хімічні дослідження молока + сечовина» (визначення вмісту жиру, білка, доданої води, СЗМЗ, щільності, точки замерзання, солі, лактози, температури проби, рН, електропровідності, сечовини).
  • Рекомендації щодо проведення технологічних заходів на молочно-товарних і м'ясних фермах.

Детальна інформація, щодо надання послуг з лабораторних дослідженнь: тел.: +38044 527-82-32 E-mail:

Normal
0

21

false
false
false

UK
X-NONE
X-NONE

[email protected]