Управління інноваційною діяльністю: постерна презентація магістерських досліджень в онлайн

30 листопада 2020 року
     25 листопада 2020 року у ННІ неперервної освіти і туризму відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» в онлайн-форматі. 

     Магістри кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності представили результати своїх досліджень викладачам та студентам ННІ неперервної освіти і туризму

     Гарант ОПП програми «Управління інноваційною діяльністю» д.е.н., професор  кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька відмітила, що магістерська освітньо-професійна програма «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» цього року здійснюватиме шостий  випуск. Представила директора ННІ неперервної освіти і туризму Олену Ковальову, яка побажала магістрам втілення цікавих інноваційних рішень у їхніх роботах та присутніх: науково-педагогічних працівників кафедр інституту. 

     Обґрунтування досліджень магістри здійснювали досить практично і професійно.
     Волик Микола обґрунтував нові підходи до управління комерціалізацією інноваційної продукції на приладі виробництва і реалізації стевії.
     Стратегічне управління фінансовою санацією підприємства на прикладі Новоград-Волиського хлібзаводу досліджував Билим Олександр.
     Питання стратегічного управління інноваційною продукцією на міжнародних ринках «на прикладі Стартапу НУБіП» розкрив Бобко Олексій Михайлович.
     Бондарев Богдан Володимирович презентував дослідження управління інформаційними системами в інноваційній діяльності, що дасть змогу оптимальніше здійснювати бізнес аналітику на підприємствах.
     Обштир Діана Віталіївна обґрунтувала нові підходи в управлінні інноваційною діяльністю в рослинництві.

 

     Пітчі викликали жваву дискусію. Проте, маючи власний досвід у сфері застосування інноваційних рішень для виробничих процесів, студенти магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» показали добрі знання з досліджуваних тем і зможуть успішно презентувати свої роботи на захисті.


Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook