Перемога студентської збірної НУБіП України у третьому турі чемпіонату України ДЮФЛУ Ю-19 перша ліга з футболу

26 вересня 2020 року
     23 вересня відбувся третій тур змагань Чемпіонату України ДЮФЛУ ю-19 перша ліга. Любомир (Ставище) приймав київську команду Єдність. Матч проходив на стадіоні НУБіП України.

     До складу нашої команди на цей матч увійшли студенти першого курсу спеціальності «Фізична культура і спорт»: Анатолій Воронін, Артем Кияниця, Назарій Мануков, Дмитро Мельничук, Назарій Півень, Ростислав Сидоренко, Олександр Ходаченко. ФК Любомир зіграв вже дві гри в Чемпіонаті, одну - виграв у команди «Сайларк» з рахунком 5:2, і одну – програв київській команді КДЮСШ Чемпіон.

  

  

     На цей матч хлопці налаштовувалися лише на перемогу, адже поразка змушує до великої концентрації, щоб не втратити залікові очки.
     З перших хвилин матчу хлопці включилися у гру, застосовуючи широкий пресинг, але суперник стримував всі атаки. У першому таймі жодній з команд не вдалося відкрити рахунок. Команда суперників використала всі заміни, підбираючи тактику для протидії нашій команді. Така стратегія призвела до втрати контролю гри у другому таймі, адже один із гравців команди Єдність травмувався, а замінити його було вже неможна. Тож майже з середини другого тайму суперникові прийшлося грати у меншості, чим скористалися наші хлопці і змусили Єдність перейти на власну половину поля. Такий натиск мав свій результат і команда Любомир відкрила рахунок. Наші хлопці намагалися ще неодноразово скористатися чисельною перевагою, притискали суперника до воріт, але на жаль їм це не вдалося. Тож поєдинок між ФК Любомир і ФК Єдність так і завершився з рахунком 1:0 на нашу користь.

Вітаємо ФК Любомир з перемогою і бажаємо спортивної вдачі у наступних зустрічах!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook