Реалізація практичної складової підготовки майбутніх менеджерів

28 червня 2020 року
     Студентам 2 групи 2 курсу та 2 групи 3 курсу факультету аграрного менеджменту ОС «Бакалавр», у період проходження виробничої практики на Zoom платформі, керівником від кафедри менеджменту імені проф. Й.С. Завадського Тетяною Артюх було організовано зустріч з Юлією Бондаренко, яка обіймає посаду директорки ТОВ «ДЛГ Україна».

     Компанія є дочірнім підприємством DLG Німецького сільськогосподарського товариства (Deutsche Landwirtschafts-Gessellschaft), що організовує спеціалізовані виставки у сфері сільського господарства та харчової промисловості і працює на ринку України з 2016 року.
     Під час зустрічі студенти дізналися про особливості організації аграрних виставок в Україні та світі, а також дізналися про особливості їх проведення під час пандемії. Нині технології змінюються в «мить ока» і, по суті, єдиним місцем, де можна побачити чим живе цей світ є аграрні виставки.

 

     Жваву реакцію присутніх викликав той факт, що Юля Бондаренко є випускницею факультету аграрного менеджменту, вона дала низку порад студентам, які навички потрібно розвивати, а також порадила обов’язково досконало вивчити хоча б одну іноземну мову. Наголосила, чому необхідно регулярно відвідувати аграрні виставки.
     Наприкінці зустрічі директорка запросила усіх студентів на найближчі аграрні виставки та демополя.

Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту
ім. професора Й.С. Завадського  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook