#IT_WOW – знайомимо випускників шкіл та коледжів з факультетом інформаційних технологій НУБіП України

7 травня 2020 року
     Впевнені, що багато хто цього чекав і вже 6 травня 2020 року факультет інформаційних технологій провів День відкритих дверей у новому онлайн форматі. 

Активні фоловери, а їх було одночасно 240, котрі приєднались до нашої онлайн трансляції, дізналися більше про факультет інформаційних технологій та ближче познайомитися з нашою великою ІТ-родиною! Протягом дня ми отримали 1995 переглядів нашої зустрічі та сподіваємося, що кількість буде зростати.

Тих, хто долучився до онлайн трансляції чекало багато цікаво. Все розпочалось з першої зустрічі з нашим деканом Оленою Глазуновою зі слів «Welcome» (#WelcomeYou), де було розглянуто основні аспекти щодо навчання на факультеті: сучасні затребувані на ринку праці освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, матеріально-технічна база, співпраця з ІТ компаніями та багато іншого.

#FrankTalk – це була зустріч з гарантами освітніх програм: Валерієм Лахно, Віктором Смолієм, Наталією Клименко, Дмитром Жерліцином, Беллою Голуб, Олексієм Ткаченко, де кожен розповів про унікальність кожної з програм.

#VirtualTour – нашими навчальними лабораторіями, а в нас їх чимало і з ними вступники та їх батьки могли ознайомити віртуально, адже це є однією із основних складових підготовки сучасних фахівців.

#EasyStart – кожен зміг відчути себе студентом нашого факультету, відвідавши всі навчальні лабораторі та поспілкувавшись з нашими студентами, а це Валерія Князєва, Аліна Семенко, Євгеній Підсуха, Аліна Фуголь, Денис Матвієнко, Дмитро Недбайло, Анна Гавриленко, Яна Марченко, Максим Фуголь, Владислава Шапірко, Алла Федоренко, Анна Пивовар та голова студентської організації університету Олександр Павелко.

#ChileZone ‒ це улюблене місце наших студентів ‒ і тут змогли «побувати» майбутні вступники.

А що таке #Аmazement ‒ це призи активним фоловерам, оскільки під час нашої зустрічі була вікторина, де учасники відповідали на питання, що стосувалось діяльності нашого факультету і 6 найактивніших отримали призи від декана факультету Олени Глазунової та членів студентської організації факультету інформаційних технологій.

#АskMe ‒ відповіді на запитання і це було в кінці нашої зустрічі, де представники університету та факультету відповідали на всі питання, що стосувались вступу, змісту освітніх програм, умов проживання у гуртожитку та багато іншого.

Якщо Ви не змогли відвідати наш віртуальний захід, то долучайтесь до нашого каналу на YouTube ІТ НУБіП (https://www.youtube.com/watch?v=XFN8-aLhacE&t=3556s), де Ви зможете побачити як це було та ближче з нами познайомитись.

Плануєте стати успішними ІТ фахівцями, то ми чекаємо саме Вас!

 

Тетяна Волошина,
заступник декана факультету ІТ
з виховної роботи та студентських справ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook