Мрієте бути ведучим топ-менеджером, тоді вам до нас на «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

28 квітня 2020 року
     Вже зовсім скоро настане момент завершення 2019 – 2020 навчального року. Року, який став для нас всіх не аби яким випробуванням. В умовах карантинних заходів нам необхідно не тільки займатися дистанційним навчанням, а й проводити профорієнтаційну роботу, бо попереду нас чекає вступна кампанія 2020 року.

Саме тому, запрошуємо майбутніх абітурієнтів, хто бажає опанувати нові знання та здобути нову сучасну професію до дистанційного «туру» кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту одного із найкращих ВНЗ країни - НУБіП України!

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту – це платформа для підготовки фахівців з роботи у сфері інвестиційної політики компаній та управління проектами із врахуванням потреб ринку праці та роботодавців України.
Навчання можливе як на ОС «Бакалавр», так і на ОС «Магістр» для отримання спеціальності «Менеджмент» за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Навчання у нас - це:
  • реальна можливість навчання за програмами подвійних дипломів у Польщі (Поморська академія, м.Слупськ) та Італії (Університет Foggia);

  • перспектива значно підвищити свій професійний рівень та поринути у весь спектр секретів управління бізнесом і інвестиціями;

  • можливість навчитися розробляти та впроваджувати не тільки бізнес-плани і проекти, а й інвестиційну політику та стратегію підприємства;

  • отримати найсучаснішу професію, яка дуже цінується на ринку праці і, відповідно, має гарну оплату. Ви сміливо зможете працювати project-менеджерами, керівниками та координаторами проектів, бізнес-аналітиками з інвестиційної діяльності, інвестиційними консультантами.

! Довідка ! Що таке проектний менеджмент (Project Management) і хто такий проектний менеджер (Project Manager )?
Project Management – це професійна діяльність з управління командою, інвестиціями, комунікацією, ризиками і передбачає розробку, реалізацію та успішний розвиток бізнес-проекту.
Успіх будь-якого проекту завжди залежить від успішної роботи вміло сформованої команди однодумців. А от якою буде ця команда, безпосередньо залежить від менеджера проекту.
Project Manager - керівник проекту, який відповідає за організацію проектувального процесу, визначає пріоритети із врахуванням вимог бізнесу. Людина, яка вміє організовувати інших, приймає рішення, планує завдання в команді.
 

 На вас чекає:
  • вивчення особливостей управління інвестиційною діяльністю на прикладах розроблених реальних інвестиційних проектів,

  • участь у інноваційних виставках, конкурсах студентських проектів та олімпіадах, у круглих столах та конференціях,

  • зустрічі з потенційними роботодавцями та тренінги з менеджерами провідних компаній України і світу,

  • цікаве та насичене студентське життя.

Отримані навики дозволять майбутнім фахівцям реалізувати себе на ринку праці.

Опанувати нові знання вам допоможуть висококваліфіковані викладачі на чолі з завідувачкою кафедри, членом-кореспондентом НАН України, доктором економічних наук, професором Лідією Василівною Шинкарук, яка є досвідченим фахівцем у сфері інвестиційного менеджменту та бізнес-проектування, людиною високих професійних якостей. Викладання предметів відбувається як українською, так і англійською мовами із врахуванням сучасних тенденцій та міжнародних стандартів проектного менеджменту.

  

Отже, навчання за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» - це, насамперед, навчання вміло інвестувати в свою освіту сьогодні, щоб завтра мати успішне та забезпечене майбутнє. Як сказав Роберт Кіосакі: "Бідний, невдалий, нещасливий і нездоровий це той, хто часто використовує слово "завтра".
Чекаємо на наших майбутніх студентів вже зараз!

Більше узнати про нас ви можете:

на сайті НУБіП України https://nubip.edu.ua/node/23701
у Фейсбуці https://www.facebook.com/kvim.nubip/

Наша адреса:
навчальний корпус № 10, вул. Героїв Оборони, 11, м. Київ, 03041 каб. 413: +38 044 527-80-81; каб. 410: +38 044 527-80-80

[email protected]

Інформація про умови вступу:

сайт НУБіП України https://nubip.edu.ua/node/5744

 

Анна Дергач, Тетяна Власенко,
викладачі кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook