Факультет аграрного менеджменту став активним учасником Міжнародної виставкової події Агровесна 2020

25 лютого 2020 року
     20 лютого 2020 року в рамках Х-ї Ювілейної Міжнародної виставкової події Агровесна 2020 відбувся 8-й День Молодого спеціаліста. Цього року програма заходу повністю була присвячена напрацюванням та перспективам розвитку проекту "Агрокебети", що розпочався у 2019 році на базі факультету аграрного менеджменту НУБіП України.

     З основними результатами та особливостями навчання в Агрокебетах виступила програмний координатор проекту, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД факультету аграрного менеджменту НУБіП України Олена Ковтун.

     Зокрема, вона зазначила, що лише за перший семестр 2019/2020 н.р. до студентів завітали іноземні лектори з 7 країн та прочитали 27 годин гостьових лекцій. Також в рамках проекту за підтримки Наглядової ради та компаній-учасниць проекту було організовано понад 100 год гостьових лекцій від представників бізнесу та 5 виїздів на виробничі потужності компаній-стейкхолдерів проекту, а саме:

  

  

     Відповідно до програми заходу, слово було надано студентці проекту "Агрокебети" Анастасії Кирильчук, яка зупинилась на особливостях програми, організації навчального процесу, перевагах навчання за програмою та можливостях, що відкриває ця програма слухачам.

     До речі, Анастасія за результатами першої сесії навчання увійшла до ТОП рейтингу студентів проекту.

  

     До дискусії з присутніми також долучився один з бізнес-лекторів проекту "Агрокебети" Артем Бєлєнков. Його виступ дуже зацікавив гостей з точки зору його життєвого шляху і як він став Генеральним директором та власником компанії Smart Farming. Він також зупинився на особливостях навчання за програмою проекту.

     До аудиторії звернувся Анатолій Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту НУБіП України, член Наглядової ради проекту "Агрокебети" та закликав усіх присутніх не втрачати шанс та долучатись до програми, щоб мати можливість отримати сучасні знання як від викладачів НУБіП України, так і від представників бізнесу.

     У заході взяли участь понад 300 учасників із різних регіонів України: це і представники факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з деканом Анатолієм Остапчуком, Сумського національного аграрного університету із проректором Валерієм Жмайловим, Таврійського державного аграрно-технологічного університету із зав.кафедрою рослинництва Оксаною Єременко, Полтавської державної аграрної академії та інші.

 

     Напирикніці були розіграні цінні подарунки від організаторів.

  

Бажаємо студентам долучитись до проекту у 2020 році, отримати сучасні знання та досягти кар’єрного розвитку в агро!

Будьте завжди мотивованими, ставте собі цілі та впевнено йдіть до мети! 

Дарія Чорна, студентка 4 курсу

факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook