Кадрова комісія розглянула питання стимулювання працівників університету

22 січня 2020 року
     22 січня під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулося планове засідання кадрової комісії університету.

     У зв’язку з початком фінансового року розглядалися питання матеріального стимулювання працівників деканатів, навчально-допоміжного персоналу кафедр за результатами їх роботи у 2019 році, а також працівників адміністративних відділів і служб, які передбачені положенням «Про оплату праці працівників НУБіП України».

     Голова кадрової комісії закцентував увагу присутніх на необхідності дотримання всіма службами і відповідальними особами вимог до прийняття на роботу і звільнення працівників університету.
     Кадрова комісія ухвалила додатково вивчити подані керівниками факультетів і інститутів пропозиції щодо заміни посад науково-педагогічних працівників, зокрема щодо стажу роботи на кафедрах, для ухвалення ректоратом відповідного рішення.

     Також Ігор Ібатуллін наголосив на виконанні графіку стажування протягом 20-31 січня цього року керівного складу ректорату, факультетів та інститутів, відділів із метою продовження щорічного фахового навчання керівників з обміну досвідом та вивчення інновацій в освіті і на виробництві, започаткованого ректором університету Станіславом Ніколаєнком.

Микола Михайліченко,

начальник відділу кадрів
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook