Сучасні майстер класи для майбутніх абітурієнтів: продовження співпраці із гімназією №172 "Нивки"

11 грудня 2019, 11:32

 10 грудня 2019 року на запрошення кафедри інформаційних і дистанційних технологій в черговий раз відгукнулися учні випускних класів, зокрема десятикласники гімназії №172 "Нивки"
   Співпраця факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України та школярів полягає у бажанні зорієнтувати учнів у професіях і запропонувати їм найкраще, дружніх стосунках між учителями і викладачами університету, приязністю студентів до учнів, планах на спільне навчання, дослідження, розробки і практичні результати вже при першій зустрічі.
   Під час зустрічі, Андрій Блозва розповів учням про співпрацю факультету з академією Cisco та можливості її використання для майбутніх вступників, завідувач кафедри Олена Кузьмінська знайомила наших гостей із перевагами навчання на нашому факультеті. Декан факультету Олена Глазунова познайомила з умовами вступу, спеціальностями, за якими здійснюється підготовка, матеріальною базою, викладацьким складом, дружнім студентським колективом.

   Під час зустрічі, старшокласники взяли участь у майстер-класах з WEB анімації (Максим Мокрієв) і створенні Telegram Bot (Владислав Андрішко). А також можна було побувати на захисті магістерських робіт.

   На завершення, за невеличким частуванням поділились враженнями. Виявилось, що для кожного цей день був корисним. Хтось впевнився, що ІТ-це його майбутнє, хтось зрозумів, що веб-програмування – це не складно, хтось – що у нас на факультеті класні студенти і відкриті до співпраці професіонали викладачі….

Таїсія Саяпіна
старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій
Валентина Корольчук
асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook