«Смачно, корисно, безпечно» – відбулося перше практичне засідання гуртка «Харчові добавки: за і проти» в новому навчальному році

27 жовтня 2019 року

Значення студентських наукових гуртків важко переоцінити, адже саме робота в наукових гуртках формує у студентів якості дослідника, розвиває творче мислення, наукову самостійність, поглиблює й закріплює отримані у процесі навчання знання.

Вже близько десяти років працює студентський науковий гурток «Харчові добавки: за і проти». Дехто з перших учасників вже встиг захистити кандидатську дисертацію, успішно займаючись науковими дослідженнями, деякі учасники гуртка ставали переможцями Всеукраїнських олімпіад та конкурсів наукових робіт і продовжують навчання в аспірантурі та магістратурі.

Приємно усвідомити, що в останні роки діяльність гуртка «Харчові добавки: за і проти» набуває все більшої популярності серед студентів. Збираючись двічі на місяць, учасники гуртка обговорюють цікаві «родзинки» харчової промисловості, шукаючи альтернативу: смачно, корисно, безпечно.  Недарма гурток є переможцем «Фестивалю студентської науки -2019», а члени гуртка постійно знаходяться у пошуках нових наукових відкриттів.

І ось вже в цьому навчальному році до діяльності наукового гуртка долучилися нові члени – першокурсники спеціальності «Садівництво та виноградарство». На першому практичному засіданні члени гуртка досліджували якість чаю та фруктових соків різних виробників. А попереду нові відкриття і звершення… Далі буде.

 

Ольга Кравченко

ст. викладач кафедри

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook