Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму підтримує новий курс ректорату на 2019-2020 навчальний рік

29 серпня 2019 року
     29 серпня відбулося розширене засідання вченої ради ННІ неперервної освіти і туризму.

     Директор інституту Марія Кулаєць розпочала свій виступ із акцентування уваги всіх присутніх на головному університетському гаслі – не відставати, творити, навчати, виробляти, що стало лейтмотивом як у доповіді, так і у виступах членів вченої ради.
     У виступі директора прозвучало наступне:
– інститут успішно справляється із виконанням державного замовлення з підвищення кваліфікації – із запланованих 2800 осіб на календарний рік пройшли підвищення кваліфікації станом на 30.08.2019 – 1887;
– проведена профорієнтаційна робота дала позитивні результати: 378 студентів і слухачів зараховано на навчання до університету, з них 372 особи на – контрактній основі;
– капітально відремонтовано 16 кімнат для проживання першокурсників у гуртожитках №№ 9г, 10 за рахунок благодійних внесків (понад 380 тис.грн.) і коштів спецфонду;
– проведено капітальний ремонт технологічної лабораторії ресторанної справи, закуплено обладнання на суму 850 тис.грн.;
– до спецфонду університету від всіх напрямків діяльності інституту надійшло біля 7 млн. грн., що значно перевищило річне планове завдання;
– зміцнено кадровий потенціал – на роботу запрошено три доктори наук, професорів із інших вузів України, які мають хороший творчий доробок, публікації у виданнях науково-метричних баз тощо.

    Водночас, як наголошувалось у доповіді, так і в процесі її обговорення члени вченої ради відзначали, що зроблене – далеко не межа можливостей структурного підрозділу.
     Не на належному рівні наукова діяльність науково-педагогічних працівників.
     Незадовільно спрацювали колективи кафедр щодо забезпечення набору студентів на магістерські програми з управління інноваційною діяльністю та дорадництва.
     Вимагає розширення матеріально-технічна база у зв`язку із запровадженням нових спеціальностей – «Готельно-ресторанна справа», «Публічне управління та адміністрування».
     У зв`язку з рошширенням контингенту студентів на денній формі навчання, дирекції інституту необхідно вишукувати резерви для проведення ремонту 16 кімнат та місць загального користування для майбутніх вступників.

     Присутній на засіданні вченої ради голова Благодійного фонду «Голосіївська ініціатива - 2020» Євген Томін наголосив на величезній відповідальності кожного члена трудового колективу на виконання тих завдань, які сприятимуть університету в цілому і надалі займати чільне місце в десятці кращих університетів України.

     Вчена рада прийняла відповідне рішення, а також затвердила план роботи ради інституту на 2019-2020 навчальний рік.

Владислав Скрипниченко,
секретар вченої ради

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook