Урочиста посвята в студенти першокурсників агробіологічного факультету

30 серпня 2019 року
     В передостанній день літа на агробіологічному факультеті відбулися урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників. Захід розпочався гімном. Декан факультету Оксана Тонха представила своїх заступників й завідувачів кафедр і привітала першокурсників, їхніх батьків, науково-педагогічних працівників та гостей зі святом.

 

 

     З вітальними словами, мудрими настановами і щирими побажаннями до студентів, батьків, колективу факультету і всіх присутніх звернулися голова ради роботодавців, директор агрофірми «Колос» Леонід Центило та директор ТОВ «Agrilab» Ярослав Бойко.

 

     Урочисте зачитування присяги першокурсника було надано студентам першого курсу Анастасії Сливі та Серафиму Загурському.

 

     Під час урочистостей було відкрито меморіальну дошку видатному меліоратору Тюленєву Миколі Олександровичу. Слово для біографічної справки видатного вченого було надано директору національної наукової бібліотеки НААН, академіку – Віктору Вергунову.

 

     Дальше було представлено кураторів студентських груп, які першокурсникам вручили студентські квитки та залікові книжки.

     Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти агробіологічного факультету Любов Панченко, Владислав Богданець, Віктор Мельник та Анжеліка Медушовська. Для першокурсників і гостей свята звучали вірші та музичні вітання, які підготували студенти: Анна Сенчило, Аліна Глущенко, Микола Гасюк, Любов Панченко та Анжеліка Медушовська.

     Багаторічною традицією святкування на завершення свята став гімн агробіологічного факультету у виконанні доцента кафедри генетики, селекції та насінництва Віталія Жемойди «Агроном син землі».

 

Віра Кутовенко,
доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook