Оксана Сарака – призерка ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з менеджменту

22 квітня 2019 року
     18-19 квітня у Тернопільському національному економічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Менеджмент організацій і адміністрування".

     Професорсько-викладацький склад кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту та її завідувач Лідія Шинкарук не оминули нагоди, щоб взяти активну участь у підготовці студентів до олімпіади. На олімпіаді НУБіП України представляли переможці першого етапу олімпіади - Оксана Сарака, студентка 4 курсу та Діана Карпенко, магістр першого курсу з «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

     Студенти гідно представили наукову школу кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту на всеукраїнських наукових перегонах. Впоралися із тестовими завданнями, натхненно доповіли про результати свого дослідження, переконливо відповідали на запитання, поставлені експертами-науковцями. Тож і результат потішили – Оксана посіла третє призове місце із вісімдесяти учасників, а Діана нагороджена грамотою за креативність у вирішенні практичних завдань.

  

     Першою привітала студентів із перемогою завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук, адже щиро вболівала і вірила у їх можливості, здібності та підтримувала у підготовці.

     Професорсько-викладацький та студентський колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту щиро радіє першим успіхам студентів нової освітньої програми “Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами”.

     Ця перемога – результат творчої взаємодії викладачів та студентів, ґрунтовної професійної підготовки, що здійснюється на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту.

Тетяна Власенко,
заступник завідувача кафедри
виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook