Зустріч магістрів зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» з представниками органів публічної влади

5 квітня 2019 року

 

 
    4 квітня 2019 року за сприяння завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольги Данилівни Витвицької організовано зустріч магістрів зі спеціальності 281 «Публічного управління та адміністрування»  з представниками органів публічної влади.
 
 
 
Лекцію радо провела радник голови правління Державної інноваційної фінансово-кредитної установи з організаційних питань Яна Вікторівна Підлісна.
 
 
 
Пані Яна познайомилася з магістрами, висвітлила основні засади діяльності державної установи та акцентувала увагу на підтримці проектів і стартапів, взаємодії держави з підприємцями. Так, як магістри вже мають практичний досвід управлінської діяльності, а деякі з них і підприємницької діяльності, то підняті Яною Підлісною питання викликали великий інтерес.
 
 
      
 
 
Питання магістрів виникли щодо загальної діяльності даної державної установи, а також таких питань її діяльності, як: подачі проектів, технічного супроводу проектів, пошуку інвесторів та розподілу обсягів фінансування проектів. Пані Яна розповіла про всі технічні моменти та особливості.
 
 
 
  
 
У декількох магістрів виник великий інтерес до підтримки установою розвитку та реалізації інвестиційних та інноваційних проектів. Здійснено обмін контактами для успішної співпраці.
 
 
     
 
Бажаємо творчих успіхів нашим магістрам!
Щиро вдячні пані Яні Підлісній за відкритість та ознайомлення з можливостями співпраці!
 
 
 
 
Катерина Обиход,

 

асистент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook