Чемпіонат міста Києва з футзалу серед студентів: чоловіча збірна НУБіП України перемогла політехніків

24 березня 2019 року
     22 березня 2019 року відбулася чергова гра у рамках Чемпіонату міста Києва з футзалу серед чоловічих студентських команд ЗВО м. Києва.

     Збірна НУБіП України зустрілася з командою НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського». До цього поєдинку команда КПІ мала у своєму активі 13 очок та посідала п`яте місце у турнірній таблиці, а збірна НУБіП України з 10-ма очками – 7-ме. Тому перемога у цій грі мала велике значення для розташування команд у турнірній таблиці.
     З перших хвилин матчу команда суперників заволоділа ігровою ініціативою, довгий час контролювала м`яч і робила багато пересувань ігровим майданчиком, але Богдан Кутовенко (юридичний ф-т) вдало зіграв на перехопленні і влучним ударом забив перший гол у ворота суперників. Збірна КПІ стрімко кинулася в атаку, намагаючись відігратися, але знову Богдан Кутовенко був спритнішим, перехопивши м`яч і з відстані 6-ти метрів забив гол у ближній кут воріт суперника. Наша збірна мала ще декілька гольових моментів але перший тайм так і завершився з рахунком 2:0.

     На початку другого тайму команда КПІ змінила тактику гри і почала застосовувати велику кількість ударів з різної відстані, один з яких, завершився влучанням у наші ворота. Та цього вечора Богдана Кутовенка зупинити було неможливо, і протягом двох хвилин він ще два рази вразив ворота суперника. Команда КПІ намагалася відігратися, але наші хлопці в цій грі були набагато сильніші. Остаточну риску у матчі поставив Вадим Надобенко (ф-т тваринництва і водних біоресурсів), забивши ще два голи. У підсумку, гра завершилася з рахунком 6:1 на нашу користь. Після цієї перемоги збірна НУБіП України обійшла команду КПІ і піднялася у турнірній таблиці на п`яту сходинку.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook