Іван Муха: Маю на меті стати по-справжньому затребуваним професіоналом і вважаю, що саме навчання в НУБіП дасть можливість досягнути поставленої мети

7 березня 2019 року
     Іван Муха виріс у славетному місті Яворів Львівської області. Після закінчення школи і ліцею пішов служити у Збройні Сили України, воював у зоні АТО. Правду кажуть: армія швидко робить з підлітка дорослу людину. От і Іван, повернувшись додому, вирішив стати справжнім професіоналом.
  • То чому вирішив здобувати вищу освіту?

     – Я українець, а українці – одна з найосвіченіших націй у світі. Крім того, на мій погляд, освіта необхідна, щоб знайти роботу, де не тільки можна заробити гроші на життя, а й отримати можливість для особистого зростання та самореалізації.

  • Звідки дізнався про НУБіП?

     – Дякуючи сторінці кафедри обліку та оподаткування на офіційному сайті університету, у соціальних мережах і гарним відгукам знайомих.

  • Що стало вирішальними у виборі саме цієї спеціальності?

     – Бухгалтери та аудитори потрібні завжди. Це однозначно. Робота відповідальна, але дуже потрібна. Маю на меті стати по-справжньому затребуваним професіоналом. Вважаю, що саме навчання в НУБіП дасть можливість досягнути поставленої мети.

  • Маєш якісь захоплення?

     – З самого дитинства цікавлюсь технікою, автомобілями, впевнено відчуваю себе за кермом, люблю постійно пізнавати щось нове.

  • Про що мрієш ?

     – Як кожен українець, у першу чергу, мрію про мир у державі. А ще – хочу знайти високооплачувану цікаву роботу в хорошому колективі. І, звичайно, мати щасливу сім'ю, з якою згодом зробити невелику подорож історичними місцями України.

Розмовляла доцент кафедри обліку та оподаткування
Людмила Мельянкова

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook