Визначено переможців І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальності «Маркетинг» та дисципліни «Аграрний маркетинг»

4 березня 2019, 13:22
     Другий рік поспіль маркетологи мають можливість позмагатись в сфері професійних знань за перемогу на двох олімпіадах: із спеціальності«Маркетинг» та дисципліни «Аграрний маркетинг». Саме визнання важливості ролі аграрного маркетингу для розвитку нашої держави в минулому році спонукало до започаткування Всеукраїнської олімпіади з цієї дисципліни. Наші студенти підтвердили високий рівень професійної маркетингової школи НУБІП і вибороли 3 нагороди: 2 і 3 місце з дисципліни «аграрний маркетинг» і 2 місце із спеціальності «Маркетинг» (Олександра Соловйова-Рум`янцева 2 місце та Партика Анастасія - 3 місце). 
     У лютому поточного року у згідно наказу ректора НУБіП України від 12.12.2018 р. № 1419 кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі було проведено І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2018-2019 н.р. серед студентів спеціальності «Маркетинг»
     Робочий оргкомітет у складі: голова оргкомітету – Буряк Р. І., д.е.н., професор, в.о. завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; члени оргкомітету: Луцій О.П, к.е.н., професор, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; Бабічева О.І., к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; секретар оргкомітету – Ніколаєвська В.В., к.е.н., доцент, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

     За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Маркетинг" було визначено наступних переможців: 
- серед студентів бакалавріату:
І місце - Половко Сергій Сергійович
ІІ місце - Полотняк Борис Васильович
ІІІ місце - Година Анастасія Олександрівна
- серед студентів магістратури:
І місце - Галінська Анастасія Сергіївна
ІІ місце - Гаврилюк Ольга Володимирівна

       Перед переможцями стоїть складна задача – підтримати естафету своїх колег.

   
     Важливою олімпіадою для маркетологів є олімпіада з дисципліни «Аграрний маркетинг», яка проводилася відповідно до розпорядження № 625 від 19.02.2019 р. декана факультету аграрного менеджменту. Оргкомітет був сформований у такому складі: голова оргкомітету – Збарський В.К., д.е.н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; члени оргкомітету: Рябчик А.В., к.е.н., доцент, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; Четверик О.В., к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; секретар оргкомітету – Завальнюк К.С., к.е.н., старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.
 

     За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг» було визначено наступних переможців:
     - серед студентів бакалавріату:
І місце - Половко Сергій (ФАМ, 4 курс, 2 група)
ІІ місце - Рибачук Юлія (ФАМ, 4 курс, 2 група)
                Чехівська Вікторія (ФАМ, 4 курс, 2 група)
ІІІ місце - Полотняк Борис (ФАМ, 4 курс, 1 група)

- серед студентів магістратури:
І місце - Гаврилюк Ольга Володимирівна 
ІІ місце - Галінська Анастасія Сергіївна
ІІІ місце – Білоруцький Дмитро Володимирович

     Призери Олімпіади будуть представляти Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності «Маркетинг» в Одеському національному політехнічному університеті (4-5 квітня 2019 р.) та навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг» у Таврійському державному агротехнологічному університеті (м. Мелітополь, 22-24 травня 2019 р.).

 
     Бажаємо переможцям успіху та гідно представити НУБіП України на другому етапі Всеукраїнських олімпіад.


Олена Бабічева,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Алла Рябчик,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook