На економічному факультеті проходить підготовка до нового навчального року

21 червня 2019 року
     20 червня на економічному факультеті відбулася перевірка навчально-методичної та матеріально-технічної готовності деканату та кафедр до нового навчального року.

     Комісія у складі декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка і фахівця навчального відділу Наталії Ястренської вже зранку розпочала роботу.

     Комісія перевірила наявність оновлених навчально-методичних комплексів у деканаті та на кафедрах, ознайомилась з навчальними лабораторіями факультету, відмітила приємні позитивні зміни, які відбулися впродовж попереднього року.
    Загалом усі десять кафедр факультету, що були проінспектовані комісією, виявились підготовленими до нового навчального року та до зустрічі студентів у вересні 2019 р.

     Як зазначає декан економічного факультету Анатолій Діброва: «Попередній рік був дуже насичений на події, зокрема 6 студентів економічного факультету стали призерами 2 етапу Всеукраїнських олімпіад України. Відкрито єдину в Україні лабораторію AGMEMOD щодо моделювання соціально-економічних наслідків прийняття агрополітичних рішень. Наразі готуємо до початку нового навчального року для наших студентів за кошти проекту Erasmus+ TOPAS буде відкрито ще одну лабораторію, яка буде оснащена найсучаснішими комп'ютерами та ліцензійним програм забезпеченням з окремим сервером та аудіовізуальним пристроєм для формування відеотеки лекцій професорів і доцентів економічного факультету. Наступний навчальний рік буде присвячений насамперед підвищенню якості навчального процесу».

     На завершення перевірки члени комісії побажали наснаги усім науково-педагогічним працівникам факультету у досягненні амбітних цілей, які вони ставлять перед собою!

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook