Майбутня випускниця Веприцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олена Богойко планує отримати професію бухгалтера в НУБіП України

15 квітня 2018 року

     Одинадцятикласниця загальноосвітньої школи с. Веприк Фастівського району Київської області Олена Богойко завітала на День відкритих дверей до НУБіП України та поділилася своїми планами на майбутнє.

  — Олено, звідки дізналися про НУБіП України?
     — Гарні відзиви про університет отримала від подруги Ольги Лепеші, яка навчається і, навіть, нині працює тут лаборантом кафедри обліку та оподаткування. Вона розповіла про свій минулорічний досвід вступу до університету і часто згадує про доброзичливе ставлення працівників приймальної комісії, декана економічного факультету, викладачів. А ще, переглядала сайт Університету, читала відгуки в Інтернеті про можливість отримати хороші знання і якісну підготовку. До речі, звідти й дізналась, що, рейтинг університету високий – як виявилося, один з найкращих у Києві.

  — За якою спеціальністю плануєте навчатися?
     — Знаю, що професія бухгалтера − одна із найпопулярніших і високооплачуваних, а ще − вона перспективна. Саме тому спеціальність «Облік і оподаткування», поки-що, для мене є пріоритетною.

 — Що вразило Вас при першому візиті до університету?
     — Зустріч з керівництвом університету, студентами подарувала мені багато приємних і позитивних емоцій. Приваблюють різносторонні можливості у навчанні і дозвіллі студентів, наявність закордонного стажування, можливість вивчення предметів іноземною мовою. А ще мене вразили затишні корпусу, по-сучасному відремонтовані і обладнані аудиторії. На кафедрі обліку та оподаткування побачила лабораторію з новою комп’ютерною технікою, бухгалтерськими програмами. Не можу не відмітити територію університету, про яку багато чула і переглядала яскраві фото з сайту − навіть у березнево-зимовий день почувала себе тут затишно і комфортно.

     Дякую, Вам, Олено. Успіхів Вам у проходженні незалежного оцінювання знань! Сподіваємось на зустріч з Вами і Вашими однокласниками й однолітками влітку в Приймальній комісії корпусу НУБіП України.

 
Розмовляла Євгенія Калюга,
завідувач кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook