Про бюджет: креативно і по-англійськи

26 березня 2018, 8:00
Питання вивчення економічної термінології та різних категорій англійською мовою на сьогодні є досить актуальним. Англійська мова – це мова міжнародного бізнесу. Використовуючи її, ми поступально занурюємось у цілий ряд економічних тем з різних секторів бізнесу, в тому числі і на макроекономічному рівні. Саме із цих причин 21 березня доцентом кафедри фінансів Титарчук Іриною та власницею школи англійської мови «English Monsters» Якимечко Цвітаною було проведено лекцію «Про бюджет: креативно і по-англійськи» з дисципліни «Бюджетна система» для студентів 3-го курсу.
 
     
Під час даного заходу були підняті питання щодо важливості знання англійської мови для майбутніх спеціалістів та проведено майстер-клас з вивчення економічної термінології англійською мовою, яка найчастіше зустрічається в Бюджетному кодексі України та при організації власного бізнесу. 
 
     
Ґрунтуючись на власному досвіді, Якимечко Цвітана зробила великий акцент про необхідність знання англійської мови, оскільки вона може знадобитися в будь-який момент та стати вирішальним фактором при зайнятті перспективної посади. Було наголошено на тому, що фінансистам особливо потрібно розумітися на економічній термінології, тому що це відкриває більші можливості для спеціалістів, і це також є перевагою при влаштуванні на роботу.
 
     
Студенти мали можливість самостійно придумати власні асоціації для запам’ятовування нових слів, які будуть досить незвичайними та назавжди залишаться в пам`яті. Такий спосіб вивчення дає можливість згадати будь-яке слово в потрібний момент, оскільки одразу випливає асоціація і слово одразу згадується. Також будо проведено гру, в ході якої студенти змогли попрактикуватися з новими вивченими економічними термінами, щоб в будь-якій ситуації мати змогу скористатися своїми навичками та знаннями.
Наостанок Якимечко Цвітаною було надано рад порад, щодо ефективного вивчення англійської мови. І найголовніше - йти маленькими, але впевненими кроками вперед для досягнення власних цілей! 
 
    
Для допомоги та підвищення рівня англійської мови можна використовувати такі ресурси та онлайн-курси:
http://engmonsters.in.ua/
https://courses.prometheus.org.ua/courses/Prometheus/ENG103/2016_T1/about
https://www.facebook.com/engmonsters/
https://yappi.com.ua/ua/posts/read/top-7-sajtov-dlya-izucheniya-delovogo-anglijskogo
 
 

Негода Юлія,

доцент кафедри фінансів 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook