Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

26 березня 2018, 14:00
Корпус № 3, ауд. 301

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання навчально-методичної ради НУБіП України

  1. Про стан підготовки до Дня відкритих дверей (доповідачі – декани факультетів, директори ННІ).
  2. Про розгляд акредитаційних справ ОС Бакалавр зі спеціальностей 121 – «Програмна інженерія» та 123 – «Комп’ютерна інженерія» (доповідач – Глазунова О.Г.).
  3. Про розгляд ліцензійної справи у сфері вищої освіти підготовки фахівців за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 103 «Науки про Землю» обсягом 26 осіб (доповідач – Євсюков Т.О.).
  4. Про розгляд ліцензійної справи у сфері освітньої діяльності професійно-технічне навчання ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»: — 7436 Швачка (2 розряд) (доповідач – Єресько О.В.).
  5. Про розгляд ліцензійної справи у сфері вищої освіти в ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» підготовки фахівців за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». (доповідач – Михайлов С.І. директор «Ірпінського економічного коледжу»).
  6. Про затвердження оновленого «Положення про заліки та екзамени у НУБіП України» (доповідач – Кліх Л.В.).
  7. Про розгляд освітньої програми «Регіональна економіка» освітнього рівня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка» в рамках спеціалізації «Прикладна економіка» (доповідач – Діброва А.Д.).
  8. Про створення навчальної лабораторії «AGMEMOD» (доповідач – Діброва А.Д.).
  9. Про створення навчально-наукової лабораторії «Центр репродуктології дрібних домашніх тварин з банком сперми» (доповідач – Цвіліховський М.І.).
  10. Про введення в навчальний процес дисципліни «Основи агробізнеса» (започаткування власної справи на основі бізнес-проектування) (доповідач – Діброва А.Д., Ільчук М.М.).
  11. Про затвердження «Плану видань підручників і навчальних посібників у НУБіП України на 2018 рік» (доповідач – Кіщак Т.С.).
  12. Різне.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook