Вшанування пам"яті Героїв Небесної Сотні

21 лютого 2018 року

  Чергова виховна година зі студентами економістами 1-го курсу була присвячена Дню Героїв Небесної Сотні, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.
  Під час зустрічі студенти зі своїм куратором згадали й обговорили події листопаду 2013 року − лютого 2014 року та вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні, що віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права й свободи людини, європейське майбутнє України.

    Акцентом проведеної бесіди стало запитання – що змінилося в житті пересічного українця після Революції гідності? Студенти одностайно дійшли згоди, що основні зміни – це зміни в свідомості людей. Зокрема, Богдана Гнатенко дуже проникливо зауважила, що після сумних подій листопаду 2013 року − лютого 2014 року, люди більше стали цінити життя й те позитивне, що в ньому є.

    На завершення виховної години Аліна Васюченко талановито й душевно виконала пісню «Гей пливе кача» з репертуару гурту «Пікардійська терція», яка нікого не залишила байдужим.

Наставник групи студентів
1 курсу спеціальності «Економіка»
к.е.н., доцент Мірзоєва Т.В.
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook