Ректорат: підготовка до навчального семестру, звіти і перспективи діяльності структурних підрозділів

15 січня 2018 року

     15 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. На цей раз воно було присвячене плануванню робочого тижня, підготовці до навчального семестру та звіту за 2017 рік. Отже, співбесіди з керівниками структурних підрозділів стартують з директорів навчально-дослідних господарств та навчально-наукових інститутів. За ними про здобутки і перспективи діяльності доповідатимуть декани факультетів і директори відокремлених підрозділів. Завершиться своєрідний цикл звіту – зборами трудових колективів 19 січня. Після короткого звіту проректорів, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.

     Проректору з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку у зв’язку з погодними умовами доручено здійснювати посилений нагляд за функціонуванням інфраструктури університету. Максимальну увагу слід приділити студентському кампусу, не допустити різкого зменшення температурного режиму.

     Ученому секретарю Оксані Барановській – узагальнити матеріали підрозділів до звіту, уточнити порядки денних засідань ректорату і вченої ради.

     Проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші – спланувати нараду з підготовки вступу до магістрати, визначити заходи з оновлення стадіону.

     Проректору з науково-педагогічно роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку – визначити виступаючих та розіслати запрошення на міжнародну науково-практичну конференцію, присвячену 120-річчю.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook