Факультет тваринництва та водних біоресурсів розширює кордони співпраці

4 грудня 2017 року

  Одним із шляхів розвитку факультету тваринництва та водних біоресурсів є співпраця та обмін досвідом із закордонними колегами. Факультет тісно співпрацює із багатьма університетами та сільськогосподарськими підприємствами Європи, Сполучених Штатів Америки та Азії. Ось і цього разу представники факультету відвідали Університет природничих наук в Любліні (Польща). Заступник декана Руслан Кононенко та доцент кафедри гідробіології та іхтіології Наталія Рудик-Леуська ознайомились із структурою університету, його аудиторним фондом, лабораторіями, науковою роботою та відвідали ряд лекційних і лабораторно-практичних занять.

  Під час візиту була проведена зустріч із заступницею декана факультету біології, тваринництва та біоекономіки Брігідою Шляскою, де були обговорені питання, щодо майбутньої наукової співпраці.

  Також наші представники університету взяли участь у засіданні кафедри гідробіології і охорони екосистем на якому було представлено Національний університет біоресурсів і природокористування України та діяльність факультету тваринництва та водних біоресурсів. Завідувач кафедрою професор Томаш Мєцан ознайомив із її структурою, навчально-науковою роботою та матеріально-технічною базою. Важливим результатом поїздки є домовленість у науковій співпраці між факультетами з гідробіологічного та іхтіологічного спрямування.

Сергій Грищенко,

заступник декана факультету тваринництва

та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook