Науково-педагогічні працівники кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин і магістри взяли участь у міжнародній конференції «Ефективність використання екологічного аграрного виробництва»

2 листопада 2017, 19:17
НМЦ "Агроосвіта", м. Київ

Магістри спеціальності «Карантин рослин» Анастасія Корніяка та Крістіна Смаглюкова під керівництвом доцентів Оксани Сикало та Тетяни Чернеги взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Ефективність використання екологічного аграрного виробництва», яку проводив Науково-методичний центр «Агроосвіта». У рамках співпраці в галузі органічного сільського господарства участь у конференції прийняли представники з Німеччини, Франції, Казахстану.

Магістрів карантину рослин цікавили питання що стосуються виробництва органічної продукції та процес сертифікації органічного виробництва. А також яку роль відіграє державна споживча служба України як контролюючий орган

За екологічного вирощування сільськогосподарських культур значну увагу приділяють збереженню біорізноманіття. Інтродукція нових видів рослин може спричинити виникнення ряду питань що забезпечує формування збалансованих стійких агроценозів.

 

 

Доцент кафедри інтегрованого

захисту та карантину рослин

Оксана Сикало

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook