Майбутні лісники відвідали «Укрдержліспроект»

18 травня 2017 року

     Днями четвертокурсники ННІ лісового і садово-паркового господарства відвідали ВО «Укрдержліспроект».

     Головний інженер підприємства Ігор Бокало розповів про його діяльністьта зазначив, що ВО «Укрдержліспроект» забезпечує державні органи влади інформацією про сучасний стан лісів, лісові ресурси, якісні та кількісні зміни, що відбуваються у лісовому фонді, прогнозує ці зміни, проводить визначення науково-обґрунтованих норм невиснажливого, раціонального, екологічно збалансованого лісокористування, розробляє комплекс заходів щодо відтворення, охорони і захисту лісів.

 

     Підприємство здійснює три напрямки збору інформації про ліси: традиційне базове лісовпорядкування (господарське); безперервне лісовпорядкування (оперативне); національна інвентаризація лісів (вибіркова математико–статистична).

     Про структуру «Укрдержліспроекту» розповів начальник комплексної лісовпорядної експедиції Сергій Гайчук. До складу об’єднання входять Львівська, Харківська, Київська, Комплексна та Українська лісовпорядні експедиції, а також центр національної інвентаризації лісів. А також функціонують інформаційно-обчислювальний центр, цех камерального виробництва, група господарського обслуговування, автотранспортний цех, спеціалізована партія з авторського нагляду та контролю за якістю лісовпорядних робіт.

     Після екскурсії підприємством керівництво ВО «Укрдержліспроект» запросило студентів на роботу та надало інформацію про вакантні посади і оплату праці.

Олександр Гірс,
завідувач кафедри лісової таксації та лісовпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook