Результати роботи за проектом Erasmus +

19 квітня 2017 року
     На кафедрі технології деревообробки завершено роботу за проектом Erasmus + мобільність студентів і викладачів між програмами і країнами-партнерами - KA107 – 2015. Проект реалізовано у Технічному університеті Зволена (Словаччина) на кафедрі меблів та виробів з деревини. 
     Відповідно до  програми аспірант Дарія Скляр проходила стажування протягом 9 місяців. За цей період вона прослухала дисципліни «Клеї в деревообробній галузі», «Лакофарбові покриття для деревини» та «Методологія досліджень», з яких вдало склала іспити. Також в рамках проекту проведені дослідження фізико-механічних властивостей екологічного деревного композиту на основі фанери з використанням в якості личківки деревних зрізів із лісосічних відходів, результати яких будуть викладені в дисертаційній роботі.
Сформований для пресування пакет композиційного матеріалу
Сформований для пресування пакет композиційного матеріалу
Процес виготовлення деревного композиту в одній з лабораторій університету
     Із 20 по 24 березня професор Пінчевська О. О. у Технічному університеті Зволена прочитала для студентів та аспірантів лекції «Особливості навчання у НУБіП України та безпосередньо у ННІ Лісового і садово-паркового господарства»; «Термічне модифікування деревини граба», «Визначення якості сушіння пило продукції», «Кінетика низькотемпературного сушіння пилопродукції». Також було здійснено поїздку у м. Дольни Кут для огляду стану дерев’яного моста через річку з метою визначення ступеня пошкодження деревної обшивки під дією атмосферних впливів.
Лекція « Термічне модифікування деревини граба»
Дискусія після лекцій наукового спрямування
Огляд стану дерев’яної обшивки мосту у м. Дольний Кут разом із професором
Яном Седлячиком
     Робота за проектом дозволила ознайомитись з особливостями організації навчального процесу в європейському університеті, програмами навчання, напрямками наукових досліджень.
А. К. Спірочкін, 
старший викладач 
кафедри технології деревообробки 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook