Краще один раз побачити, ніж сто раз почути: факультет тваринництва та водних біоресурсів активізує профорієнтацію

27 жовтня 2016, 16:33

 «Краще один раз побачити, ніж сто раз почути» - саме такої спільної думки дійшли адміністрація факультету тваринництва та водних біоресурсів та учні еколого-природничого ліцею № 116 м. Києва. Початок зустрічі почали традиційно з навчального корпусу № 1, де школярам була представлена структура факультету, перспектива вступу, навчання та подальшого працевлаштування, а також представлено відеоролик та презентацію про факультет.

 

Потому після годинної дискусії школярі ознайомилися з матеріально-технічною базою та навчальним процесом на факультеті.

Під час екскурсії більшість школярів, а це були учні 9-11 класів, розпитували про викладацький потенціал, цікавилися видами тварин, умовами їх утримання, перспективами практичного навчання в господарствах та можливістю його проходження за кордоном.

Потому учасники зустрічі обмінялися запитаннями, обговорили участь школярів у дні відкритих дверей університету та можливість кураторської опіки наших викладачів при участі в наукових конкурсах Малої академії наук України. Бажаємо учням успішно завершити шкільне навчання та чекаємо їх в лавах студентів нашого університету!

Вадим Кондратюк,

декан факультету

 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook