Спорт в Голосієво: легкоатлетичних пробіг, приурочений 20-річчю Конституції України

13 липня 2016 року

 У Голосіївському парку культури та відпочинку імені М. Рильського відбувся легкоатлетичний пробіг «Україна – моя рідна країна», присвячений 20-й річниці Конституції України за підтримки Голосіївської районної в м.Києві державна адміністрація та  Федерації легкої атлетики міста Києва.

 
Спортсмени долали дистанцію в 4000 метрів. Участь у спортивному заході взяли понад 300 учасників.
 
Співробітники нашого університету асистент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Ірина Фещенко та провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Ольга Іванченко також долучилися до акції та пробіглися разом зі спортсменами та любителями бігу.
 
 
Підтримати спортсменів завітала Ірина Ліщинська, заслужений майстер спорту, багатократна чемпіонка України, срібний призер Олімпійських ігор в Пекіні в 2008 році. 
 
Організатори, дякуючи за підтримку в становленні України, силу волі та жагу до перемоги відзначили учасників пам’ятними медалями та сертифікатами учасника ІІІ-го легкоатлетичного пробігу «Україна – моя рідна країна».
 
Окрім того, для всіх учасників була проведена лотерея за їхніми стартовими номерами, де кожен мав можливість отримати сертифікати на бутильовану воду, спортивні кепки та цукерки.
 
Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook