Науковці НУБіП здобули золото «Агро-2016»

14 червня 2016 року

     У Національному комплексі «Експоцентр України» завершила свою роботу XXVIII міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016». Національний університет біоресурсів і природокористування України на ній, серед інших, представляли механіко-технологічний факультет, НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК, кафедра технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка.

     Золотої медалі «АГРО-2016» у номінації «За вагомий внесок у розробку та впровадження новітньої техніки і технологій для сучасних технологій сільськогосподарського виробництва» удостоєна наукова розробка «Адаптивні параметри і режими функціонування інноваційної системи технічного обслуговування високопродуктивної сільськогосподарської техніки». Її автори – Валерій Войтюк, Іван Роговський, Олександр Бистрий, Олександр Надточій, Людмила Тітова, Руслан Шатров, Вікторія Опалко, О. Грубрін.

     Подарункові сертифікати отримали директор ННЦ «ІМЕСГ», голова ради роботодавців НУБіП Валерій Адамчук і директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК Валерій Войтюк.

Ірина Білоус 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook