Навчально-методична рада розглянула навчальні плани підготовки фахівців, ліцензійні справи та положення про підготовку і захист магістерської роботи

14 червня 2016 року

   13 червня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання навчально-методичної ради НУБіП України. Станіслав Миколайович підбив підсумки навчального року та окреслив завдання для факультетів і ННІ на період роботи приймальної комісії та підготовки до нового навчального року. 

     Потому розглянули питання порядку денного, які озвучив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх представила рукописи Каталогу навчальних планів і програм підготовки бакалаврів на 2016-2017 н.р. та Каталогу навчальних планів і програм підготовки магістрів на 2016-2017 н.р. (українською та англійською мовами), які після обговорення були рекомендовані вченій раді університету до затвердження.

     На засіданні розглядалися також ліцензійні справи Рівненського коледжу НУБіП України, Бережанського агротехнічного коледжу. Їх презентував начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освітита заочного навчання Олег Єресько.

     Про започаткування нових магістерських програм на факультеті інформаційних технологій у 2016-2017 н.р. доповіла заступник декана факультету інформаційних технологій Наталія Клименко.

     Навчально-методична рада розглянула проект «Положення про підготовку та захист магістерської роботи у Національному університеті біоресурсів і природокористування України», який представила начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова.

     Мова йшла також про стан наповнення електронної бази дипломних робіт та перевірки на плагіат. Сергій Кваша наголосив про необхідність наповнити зазначену базу переліком орієнтовних тем магістерських з метою запобігання повторюваності.

     Про результати роботи комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України доповів директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко. Серед нагальних питань він назвав своєчасність сплати за проживання та необхідність провести косметичні ремонти в гуртожитках та кімнатах під час канікул.

    На засіданні рекомендовано до затвердження на вченій раді університету 4 підручники, 6 навчальних посібників та 2 термінологічні словники. Разом з тим, навчально-методичною радою прийнято рішення уточнити назву навчального посібника «Economic Perspectives» та подати повторно на розгляд.

Дмитро Касаткін,
секретар навчально-методичної ради

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook