Команда студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів – призер ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»

16 травня 2016 року

     11-13 травня на базі Миколаївського національного аграрного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Наш виш у ньому представляли переможці університетського етапу – студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів Матвєєв Михайло, Скалацька Єлизавета та Лавренюк Алевтина.

     Програма олімпіади включала чотири тури. Перший передбачав виконання теоретичних завдань у письмовому вигляді, другий – тестових завдань у письмовому. Під час третього учасники виконували тестові завдання з використанням ПЕОМ. Останній стосувався розрахунково-практичних завдань з дисциплін «Розведення сільськогосподарських тварин» та «Технологія відтворення тварин».

     Як результат, команда нашого університету посіла почесне ІІІ місце, а студентка Скалацька Є.Є. нагороджена дипломами другого ступеня від Міністерства освіти і науки України та Національної академії аграрних наук України. Разом із цим, Матвєєва М.А. відзначено за кращі знання з дисципліни «Біотехнологія», а Лавренюк А.О. – з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва».

Щиро вітаємо студентів та бажаємо їм подальших перемогі творчих злетів!!!

     

     

М. Повозніков,
професор кафедри біології тварин 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook