Лабораторія біосенсорики представила результати своїх досліджень в Нюрнбергу

14 травня 2016 року

 З 10 по 12 травня в Нюрнбергу (Німеччина) відбулась міжнародна виставка SENSOR+TEST 2016

 
SENSOR+TEST є провідним світовим форумом з аналізу розвитку досліджень в області датчиків, вимірювання та тестування. На ній було представлено 586 експонентів з 32 країн світу, відбулось більше 60 лекцій-форумів включаючи "Measurement in the Cloud" і "Forum Innovative Testing". Паралельно з виставкою мали місце міжнародні конференції GMA/ITG-Fachtagung "Sensoren und Messsysteme", etc2016 - European Telemetry and Test Conference, 3rd Advanced In-Flight Measurement Techniques Symposium AIM and the 27th Symposium of the Society of Flight Test Engineers SFTE European Chapter, Internet of Things Conference on 12 May 2016.
 
Аспірант Андрій Карп’юк з лабораторії біосенсорики, яку очолює професор кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки Микола Стародуб, представив результати досліджень щодо розробки методики експресного визначення якості продуктів харчування з застосуванням новітніх принципів біосенсорики. Одночасно обговорювались базові основи перспективи їх розвитку в майбутньому. 
 
Під час виставки та наукових форумів було проведено цілий ряд перемов для налагоджування спільної співпраці лабораторії біосенсорики НУБіП України з Німецькими, Нідерландськими, Швейцарськими та Польськими колегами.
 
Слід зазначити, що поїздка до Нюренбергу була підтримана акселератором інтернет речей ІоТ HUB Kiev, яка займається розвитком та підтримкою новітніх проектів. 
 
Наталія Нестерова,
асистент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook