На факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочала роботу ювілейна 70-та студентська наукова конференція

23 березня 2016 року

     21 березня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочала роботу студентська наукова конференція «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище-виробництво продукції-екологічні проблеми». Приємно відзначити, що вона є ювілейною – захід вже 70 років поспіль проводиться на факультеті. 


     Відкриваючи її, декан факультету Вадим Кондратюк наголосив на важливості таких заходів та навів приклад ряду країн світу, де приділяється достатня увага розвитку науки і освіти, а студенти та аспіранти є безпосередніми учасниками наукових досліджень. Голова оргкомітету – начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко у вітальному слові зазначив, що саме молодь є тією рушійною силою, яка сприяє розвитку науково-технічного прогресу, який неможливий без фахівців своєї галузі.

     Директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва та рибництва Іван Чумаченко привітав учасників і гостей конференції, наголосив на позитивних змінах, які відбуваються в освітньо-науковому просторі на факультеті, в університеті, та побажав усім творчих здобутків. 
 

     Упродовж двох днів триватимуть секційні засідання, на яких більше сотні студентів виступлять зі своїми доповідями. Найкращі будуть відзначені нагородами та цінними призами. 


 

Микола Грунтковський,
відповідальний секретар оргкомітету,
асистент кафедри гідробіології та іхтіології
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook