Випускників бакалаврату запросили на навчання до магістратури

19 березня 2016 року

    Цього тижня відбулася низка зустрічей випускників бакалаврату з координаторами магістерських програм. Студентам факультетів аграрного менеджменту, економічного, ветеринарної медицини, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ННІ лісового і садово-паркового господарства, механіко-технологічного і конструювання та дизайну презентували умови вступу до магістратури.

    

     Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова представила студентам загальну концепцію підготовки магістрів у нашому університеті в контексті нового переліку галузей знань та змін до Закону України «Про вищу освіту». Вона зупинилась на перспективах та перевагах навчання, що вигідно вирізняють наш виш серед інших. До них можна віднести можливість отримання подвійних дипломів за міжнародними магістерськими програмами, наявність англомовних груп широкий вибір магістерських програм тощо.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук зупинився на особливостях правил прийому на 2016-2017 н.р., розповів про можливості вступу як на споріднені спеціальності так і можливості перехресного вступу. Він надав вичерпні відповіді на запитання стосовно термінів та переліку вступних випробувань, наявності державного замовлення, вартості навчання тощо.

    

     Спеціальності, вступ на які можливий на основі базової вищої освіти з будь-якої спеціальності без додаткового вступного випробування, презентували:

• Адміністративний менеджмент – заступник декана факультету аграрного менеджменту Олександр Новак
• Біржова діяльність – завідувач кафедри біржової діяльності Микола Солодкий
• Дорадництво – завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу Тетяна Кальна-Дубінюк
• Управління інноваційною діяльністю – професор кафедри інноваційної діяльності в АПК Наталія Демешкант
• Прикладна економіка – доцент кафедри глобальної економіки Олена Кірейцева
• Освітні вимірювання, Педагогіка вищої школи, Управління навчальним закладом – заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Ігор Буцик
• Якість, стандартизація та сертифікація – завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Владислав Сухенко.

    

     Координатори цікаво представили спеціалізації та магістерські програми, розкривши переваги та особливості підготовки на них магістрів, а також надали вичерпні відповіді на запитання вступників.

    

    

Тетяна Шатець
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook