На факультеті аграрного менеджменту вручено 167 дипломів магістрів

25 грудня 2015 року

     25 грудня факультет аграрного менеджменту в ювілейний, двадцятий, раз вручав дипломи. 167 його випускників отримали цього дня дипломи магістра, 38 з них – з відзнакою.

    Прекрасні юнаки і дівчата влились до когорти молодих людей, здатних працювати на благо країни і гідно нести ім’я випускника НУБіП, зазначив у своєму вітальному слові ректор університету Станіслав Ніколаєнко. А роботи вистачить. Адже на саміті в Парижі світові лідери визначили завданням №1 збереження планети. Людство відмовлятиметься від економіки, яка базувалась на використанні нафти і газу. Воно перейде до екотехнологій. На завершення ж ректор побажав випускникам прагнути нових висот і проявити при цьому силу волі, адже саме це – основа успіху.

     Приєднуючись до вітань, проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило порадив пам’ятати, що ми живемо у суспільстві, де повинна правити сила права, а не право сили. І новоспечені управлінці, приймаючи будь яке рішення, мають усвідомлювати, що за ним доля людини.

     Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук привітав випускників з досягненням риски, яка підкреслила їх знання і вміння. Він побажав, щоб ці знання конвентирувалися в успіх і фінансове благополуччя їх сімей. Отриманий сьогодні диплом – це ваш прапор, на якому написано – НУБіП, додав декан. Несіть його з честю!

    


Ірина Білоус
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook